Position: sygdoms > kræft >

private tilskud til lever- transplantation patienter

   Levertransplantationer er de næstmest gjort organtransplantationer i USA , ifølge emedicinehealth. com . Det betyder, at leversygdom er et alvorligt problem , og transplantationer vil fortsat være behov for avancerede trin leverproblemer .

Der er en masse , der er involveret i at få en levertransplantation , herunder opfylder betingelserne for en transplantation , at finde en passende donor og går igennem med proceduren . Imidlertid et af de vigtigste overvejelser er prisen , især for dem, der kan være uforsikrede eller har utilstrækkelig sygeforsikring .

Du skal bruge:
Leversygdom
. Læge .
Telefon .
Transport .

levertransplanterede Nødvendighed


En levertransplantation er nødvendig , når en patient kan forventes at dø af leversvigt . Den amerikanske Lever Foundation lister cirrose forårsaget af hepatitis C som den mest almindelige årsag til en person til at kræve en levertransplantation. Cirrose årsager ardannelse og derefter død af leverceller . Sygdomme, der påvirker leveren galdegangene og leverkræft er andre grunde til levertransplantationer .

Gennemsnitspris


Det er selvfølgelig ekstremt dyrt at modtage en levertransplantation. Transplantliving. com beregnet de gennemsnitlige omkostninger for at modtage en levertransplantation i 2008 . Den samlede kom til $ 523,400 . Dette omfattede medicinske gebyrer , indkøb lever og immu-suppressant narkotika brug for efter proceduren .

behov for hjælp med omkostningerne


Selv om mange patienter har privat forsikring eller er omfattet af Veterans Affairs eller Medicare , er det yderst sjældent at alle udgifter til en levertransplantation ville være omfattet . Hvis du er omfattet af Medicaid , at tjekke med din tilstand afgøre , om en transplantation er dækket. Selv med forsikring , vil der være co-betaler , som kan tilføje op på lang sigt . At finde frem til private tilskud og økonomisk hjælp er afgørende .

Tiger Transplant fonden

Tigerfund. org driver en hjemmeside til fremme sin Tiger Transplant fonden . Dette er en velgørende organisation, der hjælper patienter med behov for organdonation . Denne fond er tilgængelige for patienter i Florida , Colorado og Californien . Du kan udskrive en ansøgning om en-gang finansiel bistand fra Tigerfund. org hjemmeside .

Nationale Transplant Assistance Fund

The National Transplant Assistance Fund er klar til at hjælpe orgel-transplanterede patienter i hele USA . Det tilbyder privat-yde bistand , såsom $ 1. 000 udfordring tilskud til egnede patienter . En udfordring tilskud vil matche midler en patient er i stand til at rejse gennem online donationer , op til $ 1. 000. Den Nationale Transplant Assistance Fonden vil også hjælpe patienter med andre ideer til at skaffe penge og yde løbende support .

KLASSE

Et andet private tilskud organisation for leverpatienter , Children 's Lever Association For Support Services , er designet til at hjælpe børn levertransplanterede patienter samt deres familier . Den C. L. A. S. S. finansiel støtte program er til rådighed til at hjælpe patienter op til 21 år . Dette program dybest set hjælper med flere mindre udgifter som transport , co-betaler , mad og hospital parkeringsafgifter . Du kan gå til C. L. A. S. S. hjemmeside , classkids. org , og anmode om oplysninger om programmet . Den officielle anmodning om støtte skal sendes på dine vegne at KLASSE ved et hospital eller socialrådgiver , som er bekendt med familiens økonomiske situation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------