Position: sygdoms > kræft >

smart LiPo vs lipodissolve

   Kansas og Nebraska overvejer et forbud mod Lipodissolve indtil det har opnået godkendelse fra de amerikanske Food and Drug Administration . Ligeledes er Nevada overvejer en lignende forbud , men den brasilianske FDA har allerede forbudt phosphatidylcholin-baserede produkter som lipodissolve , der har Smart Lipo haft FDA godkendelse i USA siden 2006

fedtsugning


Fjernelsen af kropsfedt fra specifikke områder af kroppen er det undertiden sker kirurgisk gennem en procedure kaldet fedtsugning . Denne procedure , når der kun foretages på en kirurgisk indstilling ved en kirurg , bliver tilgængeligt via andre teknologiske midler : ultralyd bølger , laserstråler , og senest --- injektioner . Og mens det bliver brugt til at ske efter personer havde forsøgt kost ændringer og motion for at fjerne deres kropsfedt , er det nu gjort uden sådanne forudsætninger .

Smart Lipo og Lipodissolve


To af de seneste fedtsugning-type procedurer til at blive vist på fedt fjernelse skueplads for sent Smart Lipo --- godkendt af U. S. Food and Drug Administration i 2006 --- efter online website Smart Lipo. com , og Lipodissolve , som ikke har FDA godkendelse --- og ikke synes sandsynligt, at få det når som helst snart.

Metode til Fat Fjernelse


Et af de vigtigste forskelle mellem Smart Lipo og Lipodissolve fedt teknikker til fjernelse er metoden af fedt fjernes. Smart Lipo flydende kropsfedt ved hjælp af en laserstråle på størrelse med en kuglepen . Derefter bruger et andet lille hule-type rør , er det flydende fedt fjernes fra kroppen via et lille snit , der imødekommer både stråle og fjernelse røret .

På den anden side udelukker Lipodissolve ikke fjerner fedt gennem alle kendte midler overhovedet . Faktisk er bekymringen for, at ingen ved , hvor fedt går , der er opløst ved brug af denne injiceret blanding af kemikalier og stoffer , ifølge hjemmesiden Din Plastikkirurgi Guide. com .

vigtig forskel

En væsentlig forskel mellem Smart Lipo og Lipodissolve er hvad der sker med fedt, der er opløst . Med Smart Lipo hovedparten af fedtet er fjernet fra kroppen , at fjerne enhver risiko for komplikationer i denne henseende . Men ingen af fedtet er fysisk fjernet fra kroppen under Lipodissolve . Det overlades til rent faktisk at strejfe kroppens blodet , leveren og andre organer , potentielt .

Dette udgør en stor sundhedsmæssig bekymring, da den tykke kunne overtax leveren og resulterer i en fedtlever , muligvis forårsage leversvigt . Og det kunne også rejse til blodbanen og deltag andre plak , der potentielt kan hjertesygdom eller angreb , ifølge hjemmesiden Din Plastikkirurgi Guide. com .

Side Effect Forskelle

Ifølge Online Kirurgi . com , fælles komplikationer eller bivirkninger fra liposuction procedurer kan omfatte blodtab , blå mærker , smerte , allergiske reaktioner over for narkotika og lokalbedøvelse , samt hud uregelmæssigheder. Disse bivirkninger er alle mulige med Smart Lipo og Lipodissolve .

Da Lipodissolve ikke har en standard cocktail af kemikalier og lægemidler , der anvendes til disse behandlinger injektioner --- og i stedet kan bestå af mange forskellige stoffer og ingredienser --- de øgede muligheder for narkotika interaktioner ( og reaktioner ) er langt mere kompliceret og potentielt alvorlige , ifølge din Plastikkirurgi Guide . com .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------