Position: sygdoms > kræft >

sover i en hvilestol usunde ?

   Folk , der ikke kan sove i en konventionel seng har vendt sig til hvilestole som en løsning . Den omstændighed, at læger nogle gange tyder hvilestole til patienter og rapporterer ikke sundhedsmæssige betænkeligheder angiver, at det ikke usundt

Post-operative patienter


Heart bypass patienter har rapporteret , at de har været i stand til at sove på deres sider til mange uger efter operationen . Sover på en hvilestol har tilladt dem at få god nats søvn .

Sleep Apnea


Søvnapnø er en afbrydelse i udåndingsluften under søvn resulterer i iltmangel . Nogle mennesker lider af søvnapnø rapport positive resultater , når sove i en hvilestol , som de tilskriver til at sove i en oprejst stilling

Graviditet


Det er helt almindeligt for gravide kvinder at finde sovende i sengen ubehagelig-. især da de tilgang deres forfaldsdato . At flytte til en hvilestol har givet mange kvinder til at sove meget lettere .

rygsmerter og ischias

De lider af slidgigt eller spinal stenose blev rådgivet af en læge , at sove på en hvilestol kunne gøre det muligt for dem at sove . Begrundelsen var mulighed for hvilestol at løfte hovedet og knæ.

Konklusion

Folk med forskellige sundhedsmæssige betingelser har fundet succes med at få god nats søvn på hvilestole . Der var ingen rapporter fra dem , der sover på en hvilestol havde en negativ effekt på deres helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------