Position: sygdoms > kræft >

vægttab kirurgi online support

   Vægttab kirurgi er en alvorlig virksomhed , der kræver nøje overvejelse , inden han træffer sin afgørelse til at gå igennem med det . Ud over at der er fysiske risici , skal du også overveje psykiske virkninger af en sådan procedure , og hvordan det kan ændre din mentale billede af dig selv . Da mange patienter kæmper med dette , er der masser af online-support til folk, der har gennemgået vægttab kirurgi

Tilmeld dig et online Support Group


En støttegruppe vil ikke kun give dig adgang til ressourcer som du går igennem din overgang , men det vil også give dig en stikkontakt at udlufte din frygt , frustrationer , glæde eller hvad du ellers føler omkring proceduren . Finde en online- gruppe er forholdsvis enkel , besøge grupper gevind i ObesityHelp. com eller SurgicallySlim. com for en liste over online-support grupper og informative hjemmesider .

Støttegrupper fremhæve, at der er andre mennesker derude , som har været igennem en lignende oplevelse . Desuden er disse samme folk deler tips og ideer til, hvordan de overvandt visse forhindringer før , under og efter deres procedure , hvoraf nogle kan anvendes på netop din situation . Nogle online-support grupper fungere som skrevet fora , mens andre er mere som instant chat rooms , hvor du kan snakke med deltagerne bor . Vælg den type og emne , der fungerer bedst for din situation .

bladre i det historier om andre mennesker


Hvis du endnu ikke er klar til at blive interaktiv i en samtale om dit vægttab kirurgi , kan det hjælpe bare at læse historier om andre mennesker og hvad de er gået igennem. Nogle kan være gode , andre er ikke så godt , men pointen er at få en velafbalanceret billede af vægttab kirurgi , så du kan afgøre om det er den rigtige beslutning for dig . Hvis du allerede har haft kirurgi , derefter bruge andres historier som en måde at samle ideer om ting de gjorde anderledes efter proceduren og tips , der kan gælde for dit liv .

Hold Online Status Dagbog


Det kan være nyttigt for sortering dine følelser og også som en måde at spore fødevarer og motion og din generelle fremskridt . Du kan vedligeholde enten en åben eller en lukket dagbog , afhængig af dine følelser omkring kirurgi . En online dagbog ikke kun hjælper dig til nemt at vedligeholde en registrering af din udvikling , men også , hvis du er tryg ved at foretage det en offentlig dagbog , kan den inspirere en anden , der overvejer at vægttab kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------