Position: sygdoms > kræft >

Medicare krav til lap - band kirurgi

   Selvom skødet band kirurgi kan være en medicinsk nødvendig og livreddende procedure for mange patienter , det er også en meget dyr procedure , der spænder mellem $ 15. 000 og $ 20. 000 i USA som i 2009. Derfor Medicare , som de fleste forsikringsselskaber , har strenge kriterier , at patienten skal følge , før de er godkendt til operation

BMI <. /h2 > En patient er klassificeret som værende sygeligt overvægtige med en BMI på 40 eller derover. Patienten skal have været overvægtige i seneste fem år eller mere .

Medicinske forhold


Hvis patienten har et BMI mellem 35 og 40 så han skal have mindst én af de co- morbiditet forbundet med fedme , såsom sukkersyge , hjerte-kar- sygdomme, forhøjet blodtryk eller søvnapnø .

Tidligere Mislykket


Patienten skal vise dokumenterede beviser for, at hendes tidligere vægttab forsøg har været forgæves gennem konventionelle kost og motion . Registreringer af overvåget slankekure er også påkrævet.

Pre-rekvisitter


Patienterne skal deltage i en kirurgisk høring , gennemgå en psykologisk eksamen og deltage i pre-op klasser . Patienterne skal følge en særlig præ- op kost , lav på kalorier , fedt og kulhydrater og højt indhold af protein . Dette vil reducere fedt omkring maven og forbedre resultatet af operationen .

Commitment

Patienten skal forstå og acceptere de risici, der er forbundet med kirurgi , og behovet for livslang efterbehandling og opfølgning . Efterbehandlingen vil inddrage en tværfaglig tilgang , herunder ernæringsmæssige, psykologiske og fysiologiske pleje .

Facility

Operationen kan kun udføres af Medicare-godkendt kirurger i Medicare-godkendte anlæg, der er certificeret af American Society for fedmekirurgi ( for at finde et anlæg i nærheden af dig , følg linket i ressourcer)
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------