Position: sygdoms > kræft >

cervikale fusion infektion symptomer

   Intens nakkesmerter og livmoderhalskræft ustabilitet kan være forårsaget af hvirvler , der enten er bevæger sig for meget eller er gnide sammen . Problemer med din ryghvirvler kan udløses ved en hals skade eller ved en degenerativ sygdom . En behandling mulighed for at lindre dine smerter og stabilisere nakken er livmoderhalskræft fusion . Hvis du gennemgå den procedure , vil du og din læge skal holde øje med cervikal fusion symptomer på infektion i løbet af din opsving

Livmoderhalskræft Fusion


Livmoderhalskræft fusion er en kirurgisk procedure, hvor hvirvlerne i nakken er smeltet sammen . Det udføres på et hospital operationsstuer , mens du er under fuld narkose . Under operationen vil lægen tage ben , normalt fra dit bækken , og pode det til to ryghvirvler i nakken . Den knogletransplantation vil få ryghvirvler til at vokse sammen , fusionere dem på plads og stabilisere nakken . Han kan bruge metal skruer eller stænger til at sikre knogletransplantation .

Risiko for infektion


Hver gang du skal opereres , du er i risiko for at udvikle en infektion . Infektionen rente efter operationen på rygsøjlen er mindre end 1 procent . Efter en cervikal fusion procedure , er du i risiko for en infektion enten på den incisionssted hvor såret selv bliver smittet , eller dybere inde i kroppen . Disse dybere infektioner kan påvirke din rygsøjle og rygmarv . Du kan også udvikle infektioner i dine lunger , blære eller nyrer .

Infektion Symptomer


Symptomer på en infektion i dit incisionssted omfatter rødme eller hævelse . Såret kan være smertefulde eller føles varmt at røre ved . Det er måske ikke helbrede , og det kunne sive pus . For dybere sår , der påvirker din ryg og rygmarv efter din livmoderhals fusion , kan du opleve tiltagende smerter i din nakke og ryg , der ikke bliver bedre . Dybere infektioner kan også være nødvendigt at drænes . Som infektionen forværres , kan du også opleve kulderystelser , krop ømhed og feber .

Behandling

Din læge kan ordinere antibiotika , hvis De udvikler en infektion efter at have gennemgået en cervikal fusion procedure . Hvis infektionen er placeret på incisionssted , kan hun nødt til at dræne såret , hvis det er oser og derefter lukke det igen . Hvis infektionen sker på din ryghvirvler , så de podede knoglen og metal skruer eller stænger anvendes til at holde det på plads kan have behov for at blive fjernet , således at helt klare infektionen .

Overvejelser

Livmoderhalskræft fusion er normalt ikke den første behandling mulighed Deres læge vil overveje at behandle dine smerter eller stabilisere nakken . Det er normalt kun komme i betragtning efter mindre invasive muligheder har været forsøgt og har undladt at yde nødhjælp . Hvis en infektion styrker din læge til at fjerne den knogletransplantation bruges til at smelte dit halshvirvler sammen , kan indgrebet udføres igen på et senere tidspunkt , når du har genvundet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------