Position: sygdoms > kræft >

den bedste hårtransplantation kirurger i Indien

   En kosmetisk kirurgisk procedure , hår transplantation fortsætte med at vinde popularitet i velstående lande som De Forenede Stater . Men selv i USA , er velstand at blive ændret med en vaklende økonomi . Da efterspørgslen efter sådanne kosmetisk kirurgi stigninger blandt de amerikanske borgere , fortsætter Indien for at komme op med mere økonomisk måder at bygge bro og blive en væsentlig leverandør

Historie


Hårtab har plaget både mænd og kvinder for aldre . Men kun siden det 19. århundrede har læger eksperimenteret med løsninger på permanent vende forskellige former for skaldethed . Tidlig metoder af hår transplantation i 1800-tallet krævede store grundstammer af huden fra andre dele af kroppen , der transplanteres til hovedet . Men i dag har kirurger konstateret, at mindre poder og færre transplantat transplantationer per session faktisk mulighed for at skabe en mere naturlig hårgrænse . Som hårtransplantation metoder fortsat at forbedre og udvikle sig , det er sikkert at sige, at mange hårtransplantation kirurger har fundet forskellige metoder til at hjælpe deres hår-mangel patienter ser mere naturligt behårede efter deres operationer.

Omkostninger Fordeling


Typisk kan hårtransplantation omkostninger vifte overalt fra $ 4. 000 til $ 20. 000, med de faktiske omkostninger, alt afhængigt af størrelsen af det område, der skal dækkes , og antallet af nødvendige møder . Men når patienter rejser uden for USA til at afslutte deres operationer , at prisklasse går drastisk ned . En procedure , som amerikanerne bruger alt fra $ 4 til $ 9 per graft , indiske læger afgift fra 55 cent til $ 2 dollars per graft . , Der bringer prisklasse ned til $ 550 til $ 7. 500 dollars , hvis en indisk kirurg udfører proceduren .

finde en indisk kirurg


Når du vælger en kirurg for enhver kosmetisk procedure , bør en læge grad af erfaring være det enkelt- vigtigste faktor i en søgning . Dette kan medføre opkrævning af et kontor og spørger direkte om en bestemt læge track record med hårtransplantation kirurgi . Ser man gennem siderne af før- og-efter fotos fra lægens hjemmeside eller en velrenommeret kilde også er stærkt anbefales . Og sidst, der ønsker at se kirurgens bedste og dårligste resultater i hele sin karriere vil hjælpe en patient at gøre en bedre informeret beslutning om sin hårtransplantation læge .

Trusted Samarbejdspartnere

I USA , er patienter opfordres til at kontrollere, at deres læge er licenseret og certificeret af det amerikanske bestyrelsen for Hair Restoration Surgery før en aftale . I Indien , imidlertid ikke, bord certificering fra en national hub ikke findes på samme måde . Men medlemskab til nationalt tilknyttede organisationer for læger , der har opfyldt visse krav gør . For eksempel har en læge , der er medlem af Sammenslutningen af Hair Restoration Surgeons i Indien mere troværdighed end en læge, der ikke er.

Også den Hair Transplant Network er et stort fællesskab ressource for patienter , der ønsker at blive behandlet i Indien . Grundlæggeren af HTN 's hjemmeside jævnligt felter e-mails fra patienter , der har haft både gode og dårlige erfaringer med deres hår transplantation procedurer , og besøg førende hårtransplantation klinikker rundt om i verden til at måle den kirurgiske kvalitet på hver.

The Bottom Line

Valg af en hårtransplantation kirurg kræver hver patient for at individualisere sit behov for pleje . Det betyder, evaluere dine behov og sikre , at kirurgen til at vælge kan møde dem alle . Også selv om indiske hårtransplantation læger er opført som medlemmer af nationalt tilknyttede organisationer og kommer med mange års erfaring , smart patienter skal grave dybere for at sikre, at ønskede resultater er opfyldt .

I en verden med voksende lægernes kontorer for hver lidelse , " medicinsk turisme ture " til steder som Indien for billigere kosmetiske behandlinger kan virke økonomisk attraktivt på overfladen , men ikke gøre turen og gå under kniven uden at gøre omhyggelige og omhyggelig forskning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------