Position: sygdoms > kræft >

fordelene ved en lap band

   For mange år gastric bypass var den eneste mulighed for folk , der er nødvendige operation for at tabe sig . Nu en procedure kaldet lap band kirurgi er at hjælpe de svært overvægtige skuret betydelige pounds . Denne minimalt invasiv kirurgi er ved at blive en populær vægttab løsning

Om


En lap band er en operation for at hjælpe støtte i vægttab . Det indebærer placeringen af en silikone ring omkring maven , så der er mindre plads til mad , hvilket resulterer i nedsat fødeindtagelse .

Fakta


Patienter , der har haft succes med omgangstider band kirurgi har mistet op til 90 procent af deres ønskede vægt . Mennesker med et body mass index på mere end 40 er kandidater til skødet bandet procedure .

kortsigtede fordele


Patienter med lap bandet procedure straks begynde at tabe sig. Derudover er proceduren minimalt invasiv , så restitutionstid er ekstremt kort , og risikoen for at dø af operationen er meget lavere end traditionelle vægttab kirurgi .

langsigtede fordele

Med den betydelige vægttab , der følger skødet band kirurgi , betingelserne for diabetes , astma , gigt og søvnapnø enten mindskes eller forsvinder .

Lap Band vs Gastric Bypass

Gastric bypass-operation indebærer indsnit , hæftning og genåbning af tarmene , mens lap bandet procedure indebærer intet af dette . På grund af den minimalt invasive karakter skødet band procedure , er der kun få bivirkninger ved skødet band kirurgi , som ofte ledsager gastrisk bypass , som f. eks brok eller intestinal utætheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------