Position: sygdoms > kræft >

fritagelse for arvæv fra lavere rygkirurgi

   Efter at have lavere rygkirurgi , kaldet arvæv epidural fibrose kan danne rundt og i nærheden af nerve rødder i rygsøjlen . Den arvæv forårsager rygsmerter samt smerter i benene , fordi det klemmer spinal nerver . Der er minimalt invasive kirurgiske procedurer og metoder til at forebygge arvæv at aflaste dig fra ryg og smerter i benene , som er resultatet af arvæv

Du skal bruge: .
varmt vand
Sæbe.
Saks.
Babyolie .

Laminotomy Kirurgi


Hvis du oplever rygsmerter og følelsesløshed i benene efter nederste del af ryggen operation , kan du have epidural fibrose . Rådfør dig med din læge og lade ham eller hende til at afgøre, om du i virkeligheden har epidural fibrose . Efter at være blevet diagnosticeret med epidural fibrose , vil lægen bruge en laminotomy procedure , hvis det arvæv er årsag pres på rygmarven nerver . Dette er en minimalt invasiv procedure , der åbner op for rygmarvskanalen og adskiller arvæv fra spinale nerver . Ved hjælp af en lille snit , kirurgen indsætter et rør , der adskiller arvæv og muskler fra spinal nerve , så kirurgen kan fjerne arvæv . Fordelen ved laminotomy er, at det giver øjeblikkelig lindring fra arvæv .

Perkutan Discectomy


Afhængig af placeringen af din arvæv , kan din læge bruge en perkutan discectomy at fjerne og forhindre arvæv fra trykbærende på din rygmarv nerver . Lægen vælger denne fremgangsmåde, hvis arvæv er faktisk tæt bundet til nerverne . Det har den fordel ved at bruge lasere til at fordampe arvæv . Kirurgen udfører denne procedure " gennem huden , " med brug af x-ray overvågning af lægens klinik . Mange kirurger foretrækker denne fremgangsmåde , fordi det er mere præcis , laseren er mindre invasiv og kan identificere direkte på arvæv , der forårsager færre skader på de omkringliggende områder i lænden . Den procedure kræver kun lokalbedøvelse og varer længere end en halv time eller 45 minutter .

Forebyg Scar Tissue


Der har for nylig været forskning, som udføres for at undersøge effekten af stråling på væv kort tid efter tilbage operationen for at forhindre arvæv vækst . I oktober 2003, Peter C. Gerszten offentliggjort en undersøgelse i Journal of Neurokirurgisk : Spine , som viste , at der i en begrænset klinisk forsøg med fem patienter , der behandles med lav- doser af stråling havde lavere forekomst af epidural fibrose end dem , der ikke modtog behandling.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------