Position: sygdoms > kræft >

fysioterapi efter finger kirurgi

   Finger skader kan opstå i løbet af et antal sportslige begivenheder eller som en selvfølge i dagligdagen . Hvor fingeren skaden er alvorlig , kan det være nødvendigt at ty til kirurgiske midler til at rette pausen . Ifølge oplysninger fra Idræt Ortopædisk Klinik , er rehabilitering for finger kirurgi afgørende at hjælpe med at forhindre permanent vansiring og genoprette korrekt vifte af bevægelse så hurtigt som muligt . Selv Rehab øvelser for den finger kan være smertefuldt , vil resultaterne være godt besværet værd .

Ball presser


Udfør en regelmæssig ordning med bolden presser på at forbedre finger styrke og mobilitet i ugerne efter operationen . Bold presser er en bedragerisk simpel øvelse , der kan bidrage til at genvinde styrke i fingeren sener , mens samtidig forhindrer varig stivhed fra driften . For at udføre bold klemmer , få et nyt sæt af tennisbolde . Nye bolde er bedst som de ældre vil have mistet noget af deres stivhed , faldende effekten af bevægelsen . Hold bolden i din skadede hånd , anvende gradvist stigende pres for at presse den så hårdt , som du er i stand uden unødig ubehag . Mens du sandsynligvis vil opleve en vis grad af smerte ( som kun er normal ) , vil du ønsker at undgå at overskride din smertetærskel , så stop øge presset før du opleve noget større end moderat ubehag ( en fem på en skala fra 1-10 ) . Hold den maksimale klemme i et sekund eller så , inden du slapper , presser gentage øvelse i løbet af morgenen og før sengetid om natten , der udfører 50 til 100 pr session .

Finger Extensions


Udfør finger udvidelser for at sikre, at din hånd forbliver smidig i ugerne efter operationen . For at udføre finger udvidelser , skal du blot placere din håndflade og fingerspidser let på en væg eller anden flad overflade ( som et skrivebord ) . Indlede bevægelsen ved at trykke ned med gradvist stigende kraft , indtil alle dine fingre er fuldt fladt mod væggen , eller indtil du opleve større end moderate smerter . Hold i den maksimale strakt stilling i fem til ti sekunder , gentage boret 3A55 gange per session . Som med bold presser , praksis motion hver eneste dag , både morgen og aften .

Overvejelser


Et tip , som du måske ønsker at ansætte samtidig med at øve disse øvelser er at første smidig din skadet finger ved opblødning i en kop fyldt med varmt vand eller ved at tage et varmt bad før praktiserer . Dette kan medvirke til at fjerne nogle af de stivhed fra fingeren , at mindske smerten oplevet, mens udøve den .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------