Position: sygdoms > kræft >

grunde til galdeblæren kirurgi

   Galdeblæren kirurgi er normalt udføres for at rydde galdeblæren af små sten . Mange mennesker har galdesten og ikke har nogen symptomer . Men hvis galdesten blokere kanalerne , der forbinder galdeblæren til andre indre organer , intens smerte og andre symptomer resultat

Symptomer på Galdeblære problemer .


Intense mavesmerter er den mest almindelige galdesten symptom . Kvalme og opkastning kan også forekomme . Interne komplikationer af galdesten omfatter inflammation af leveren og bugspytkirtlen .

Årsager til Galdeblære problemer


Galdeblære problemer er oftest forårsaget af galdesten blokere galdegangene . Galdesten består primært af galdesalte og kolesterol . Galdeblæren kan også udvikle polypper eller tumorer .

Diagnosticering Galdeblære Problemer


Læger bruge X-stråler og ultralyd test til at diagnosticere galdeblæren problemer, inden overvejer galdeblæren kirurgi .

galdesten Behandling

Når en galdesten former det generelt ikke opløses eller går væk på egen hånd. Symptomerne kan styres med diæt og medicin , men operation kan være nødvendigt at fjerne dem .

Galdeblære Kirurgi

kolecystektomi , en operation for at fjerne galdeblæren , er den mest almindelige behandling for akutte galdeblæren problemer . I øjeblikket er proceduren oftest udføres ved et lille snit og kaldes laparoskopisk kolecystektomi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------