Position: sygdoms > kræft >

hvad der sker når du tager på i vægt efter fedtsugning ?

  

fedtsugning


Fedtsugning er en kosmetisk proces , der er beregnet til at fjerne fedt, der er resistent over for slankekure og motion . Ofte dette fedt er fundet på maven . Men det er nødvendigt at forstå, at fedtsugning ikke er en vægttab teknik , men snarere en sculpting procedure . I bedste fald vil kun 06:55 pounds af de faktiske fedt fjernes fra målområdet under en procedure. Ud over dette , er det vigtigt, at patienten motion og kost for at tabe mere vægt , eller for at bevare deres vægt , efter indgrebet . Det er muligt for en person at tage på i vægt efter fedtsugning .

Fat


Selvom fedt er suget ud af et enkelt mål området under fedtsugning , der ikke stopper kroppens naturlige processer , som skaber mere fedt . Det betyder , at selv om det er usandsynligt, at mere fedt vil dannes i det område, hvor fedtsugning var bare udført , vil fedt blive dannet et andet sted , hvis en person ikke opretholde en sund kost og ikke udøver . Dette fedt skal danne et andet målområde . Efter proceduren er afsluttet , er det bedst at spørge kirurgen , hvad en patient skal gøre for at forhindre at få mere vægt .

Vægttab


Mængden af fedt i en målområde , mens vigtigt efter fedtsugning , er kun en del af , hvad patienterne bør være opmærksomme på . Kroppens samlede fedtprocent bør også være en faktor, garners opmærksomhed efter fedtsugning . For at opretholde sundheden efter fedtsugning , regelmæssig opfølgning besøg bør planlægges med en læge og sandsynligvis en ernæringsforsker så godt. Da hver persons krop er unik , betyder det , at et unikt program for kost og motion bør oprettes for hver patient for at bevare hans ideal helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------