Position: sygdoms > kræft >

hvad er laser LiPo ?

   Fedtsugning er en kosmetisk operation, der fjerner fedt fra patienten ved hjælp af en sugning handling . Laser fedtsugning er en teknik , der anvendes til flydende underliggende fedtdepoter forud for sugning det område, som kroppen

Fordele


Laser fedtsugning flydende fedt under huden , så det er nemmere at fjerne . Fordelen ved laser liposuction over mere traditionelle teknikker er dens evne til at stramme huden efter fedtet er fjernet .

Procedure


Patienten er placeret under anæstesi og små indsnit er lavet i huden . Små rør er placeret i snit . Efter laserbehandling , er de suge rør bruges til at fjerne flydende fedt .

Beliggenhed


Fedtsugning kan gøres på en ambulant facilitet eller et hospital . Nogle læger har det nødvendige udstyr i deres kontor . Den læge, der har udstyr på sit kontor er forpligtet til at have en ordentlig akut medicinsk udstyr .

Resultater

Resultaterne er en slankere patient . Oprindeligt var området er hævede og ømme . Patienterne får smertestillende piller til behandling af smerter efter laser fedtsugning . En beklædningsgenstand er givet til patienten til at bære på områder som maven eller benene til at holde huden stram under genopretning.

Risici

Risici er altid forbundet med anæstetika på grund af allergiske reaktioner . Nogle patienter har ujævn hud eller en kløftede udseende , hvilket gør dem utilfreds med resultaterne. I sjældne tilfælde kan huden eller nerveskade opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------