Position: sygdoms > kræft >

hvor mange gange kan LASIK gentages ?

   LASIK ( laser in situ keratomileusis ) øjenkirurgi anvendes til at reducere nærsynethed og langsynethed hos patienter med permanent at ændre formen på hornhinden . Hornhinden er det sarte væv , der dækker øjne, som kan skæres kun så mange gange . Mens succes LASIK procedure er meget høj for første gang kirurgi , vil en lille procentdel af mennesker oplever bivirkninger efter tre måneders heling

Efter den første operation


Det væsentligste klagepunkt patienterne har efter at have gennemgået en LASIK procedure er langsynethed , der er resultatet af under-eller over-korrektion . Alle mennesker har forskellige særheder til deres øjne . Øjet kirurg vil afgøre , om operationen , i betragtning af den nuværende tilstand af øjet og mængden af hornhinden væv til rådighed , vil være til gavn for dig . Alle patienter mister klarheden i tingene tæt op omkring en alder af 40 . Dette betyder ikke gøre dig til en kandidat til gentagelse kirurgi , da dette er en normal aldringsproces som LASIK ikke kan afhjælpe .

Efter Anden Surgery


Et lille stykke af din hornhinde er fjernet hver gang LASIK procedure er udført . LASIK kunne teoretisk , gentages igen og igen , så længe din hornhinden ikke er for tynde , men de risici i høj grad øge efter den anden operation for at rette problemet . LASIK er forbundet med følgende mulige risici : øjet , tab af hornhinde , infektion , under-korrektion og over-korrektion , glorier og glares , fordrevne hornhindeflap og vision regression . Mens infektioner til øjet kan helbrede sig selv gentagne gange , underkaste øjet til flere anfald af hornhinden tab kan være langt mere problematisk . Øjenlæger undertiden vil følge op LASIK behandlinger med andre brydningsindeks procedurer til at rette de eksisterende problemer , der er baseret på detaljerne i en patients øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------