Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner en bugspytkirtlen cyste med kirurgi

   Ifølge Mayo Clinic , er en bugspytkirtlen cyste en unaturlig lomme af væske , der udvikler i bugspytkirtlen . Mens mange cyster i bugspytkirtlen producere ingen symptomer på alle , hvor symptomerne optræder de omfatter udstrålende mavesmerter , en unaturlig følelse af massen i den øvre del af maven , og opkastning med eller uden tilsvarende kvalme . Kirurgi er brugt til at behandle cyster , som er potentielt kræft eller på anden måde forårsager uønskede symptomer
1 .
Rådfør dig med din læge om din tilstand at afgøre, om den type af cyste og dine symptomer gør kirurgisk fjernelse en farbar vej . Han vil sandsynligvis gerne ordentligt diagnosticere tilstedeværelsen af en cyste gennem billeddannende undersøgelser såsom ultralyd eller CT -scanninger . Disse test vil give din læge med en elektronisk billede af din bugspytkirtel , så han bedre kan identificere og lokalisere problemet . Dette vil hjælpe ham skelne mellem en cyste og en pseudocyst . En pseudocyst er en ikke-kræft cyste , der indeholder celler fra andre organer .
2 .
Har yderligere undersøgelser foretages, hvis cyste kan være kræft . Dette gøres ved at indsætte en lang nål gennem huden ind i cyste selv , styret af elektronisk billedbehandling. En lille del af væsken vil blive drænet , som derefter kan sendes til et laboratorium for analyse. Uanset om cyste er årsag symptomer , vil det være nødvendigt at fjerne så hurtigt som muligt , hvis de prøver igen kommer der angiver , at cyste er kræft , så forbered dig på muligheden for kirurgi meget snart efter denne procedure.

3 .
have foretaget en operation for at fjerne en potentielt kræft cyster eller en cyste , der forårsager uønsket symptomer . Ifølge Mayo Clinic , er cyste fjernet en temmelig rutinemæssig procedure, som næsten garanterer ikke gentagelse af spørgsmålet . Under operationen vil en forbindelse skabes fra cyste til en tilstødende orgel ( enten i maven , tyndtarmen eller den oprindelige del af tarmen ) , der gør det muligt cyste til at dræne uden uheld . Den procedure, der anvendes , vil afhænge af placeringen af cyste , så du bliver nødt til at stole på lægens dom at vælge den rette procedure for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------