Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner kirurgisk tape efter en c - sektion

   Efter en C-afdeling, vil snittet blive lukket og holdes på plads med kirurgisk tape . Dette bånd er beregnet til brug på huden og har en stærk klæbende klæbende side . Efter din C-afdeling , kan du blive fristet til at fjerne den kirurgisk tape på egen hånd. Men det er vigtigt nøje at følge lægens ordre om fjernelse af dine kirurgisk tape

Du skal bruge: .
Varmt vand
Sæbe.
Saks.
Babyolie .


1 .
Forsøg ikke at fjerne kirurgisk tape fra dit C-sektion snit , mens du stadig er helbredende . Det er vigtigt at forlade dette bånd , indtil snittet er helet fuldstændigt . Din læge bør fortælle dig, hvor længe at forlade kirurgisk tape på plads . Må ikke vælge eller skræl på båndet inden da . Faktisk vil mange læger anbefaler, at du ikke aktivt fjerner de kirurgiske tape selv . I stedet tillade, at båndet til at falde af på egen hånd , hvilket normalt sker inden for to uger .
2 .
Soak kirurgisk tape i varmt sæbevand en gang eller to gange dagligt for at fremme det nemt at fjerne . Du kan gøre dette ved at sidde i et varmt bad eller tage et varmt brusebad . Sæbe og vand vil interagere med kirurgisk tape , og det gør klæbende mindre klistret . Da den kirurgiske tape bliver mindre klistret , vil det langsomt begynder at skrælle væk fra din hud . Tillade, at dette sker , og ikke aktivt trække på stribe .

3 .
Skær nogen hængende stykker . Når den kirurgiske bånd begynder at skalle af , kan du finde dig selv med en lang stribe af kirurgiske tape hængende fra din midsection . Brug en saks til nøje at skære denne hængende stykke af .
4 .
forsigtigt trække sig væk de resterende kirurgiske stribe , når de fleste af den har skrællet på egen hånd . For at gøre dette lettere, skræl den kirurgiske tape væk , mens iblødsætning i brusebadet eller badekarret. Træk med en langsom , stabil bevægelse. Hvis den kirurgiske tape stadig er sikkert overholdes huden i et afsnit , du ikke forsøge at fjerne det med en kraftig træk . Hvis du fjerner tapen for tidligt , kan det skade huden under eller påvirke den korrekte healing af dit snit .
5 .

Massage baby olie i kirurgisk tape , hvis den forbliver fast på plads længere end fire til seks uger , afhængig af lægens ordrer . Olien skal bidrage til at gøre det kirurgiske tape mindre klistret . Hvis din læge har givet dig tilladelse til at fjerne den kirurgiske tape på egen hånd, langsomt skræl båndet væk efter påføring af babyolie . Fortsætte med at anvende olie efter behov, indtil kirurgisk tape helt er fjernet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------