Position: sygdoms > kræft >

hvordan man får sygesikring til at betale for lap - band

  Når først indført , var den Lap Band procedure anses eksperimentelle og mange forsikringsselskaber vil ikke dække denne vægttab kirurgi . I dag har koder i American Medical Association anses proceduren coverable af sygesikring . Alligevel , sygesikring er ikke en garanti . Det er vigtigt at opbygge en stærk sag for en operation før du kontakter forsikringsselskabet
1
Vær sikker . denne første kandidatur kriterier er opfyldt . Typisk , kandidater til denne procedure er mindst 100 pounds overvægtig eller har en BMI , der er højere end 40 . I nogle tilfælde kan en BMI på 35 eller derover kvalificere sig, men med medicinske tilstande , der skyldes overvægt .
2 .
Forbered en grundig og omfattende liste over dokumenter, give til forsikring selskab . Disse dokumenter skal indeholde : en henvisning brev fra en praktiserende læge skitserer en medicinsk nødvendighed for denne vægttab procedure --- noget helbredsproblem , der stammer fra patienten fedme bør anføres i denne forelæggelsen nogen produkter , som vil indikere bevis for mislykkede forsøg på at vægttab --- dette kan omfatte indtægter fra vægttab virksomheder , mad og motion tidsskrifter , fitness club dokumenter og bøger købt på emnet kost og vægttab , henvisninger fra specialister af enhver tilstand, der er et resultat af at være overvægtig ( hjertespecialist , endokrinolog , etc. ) .

3 .
Må ikke modet , hvis det første forsøg på dækning mislykkes . Nogle gange vil forsikringsselskaberne nægte oprindelige krav er baseret på manglende grundig information . Mange mennesker har opnået succes i appelsagen af en forsikring kravet om denne procedure . Du skal blot arbejde hårdere med læger til at opbygge en solid sag for kandidatur .

gode råd og advarsler


 • fremsætte krav om den procedure, der tidligt i processen . Godkendelse fra forsikringsselskaberne kan tage en god del tid til at blive færdiggjort .
 • Flere finansieringsprogrammer såsom Care Credit er på plads for dem , der nægtes dækning for overvægtige procedurer . De kan hjælpe mennesker, der selv betaler for at oprette en rimelig betaling planer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------