Position: sygdoms > kræft >

hvordan man har kosmetisk kirurgi

  Kosmetisk kirurgi er den proces, der gennemgår operation for at forbedre ens fysiske fremtoning . Kosmetisk kirurgi er meget udbredt blandt Hollywood-berømtheder . Hollywood-berømtheder er under pres fra underholdnings-industrien til at se så attraktive som muligt for at få handler roller . Kosmetisk kirurgi har sine fordele og ulemper . Det operationer kan være meget dyrt og resultatet af den kosmetisk kirurgi kan gøre dig til at se værre . Disse skridt vil gøre det muligt for dig at have gode kosmetisk kirurgi .
1 .
Først skal du beslutte , hvilken type kirurgi , du ønsker at gennemgå . Der er mange slags procedurer . Disse er nogle af de mest almindelige kosmetiske kirurgi procedurer , brystimplantater , øjen elevator, ansigtsløftning , næse job , fedtsugning og Butt implantater
2
Brug internettet til at søge efter kosmetisk kirurgi kirurger . Du kan også anmode henvisninger fra venner , der har gennemgået kosmetisk procedurer . Besøge flere kirurgen kontorer og har en høring . Spørg kirurgerne , hvor mange procedurer svarende til din , de har udført . Anmodning fotografier af deres arbejde . Spørg om deres uddannelse baggrund, og hvis de er medlemmer af den amerikanske bestyrelse plastikkirurgi eller medlemmer af det amerikanske samfund af plastikkirurger . Hvis de ikke er medlemmer , bør du undgå at bruge den kirurg , fordi de ikke er certificerede til at praktisere .

3 .
Når du har fundet en plastikkirurg , så spørg detaljer om den procedure, du er ved at have . Sørg for, at kirurgen forklarer dig om operationen omkostninger , risici og genopretning. Anmodning om at se billeder af før og efter proceduren . Når du beslutter dig for hvis proceduren er det rigtige for dig , bestille kirurgi dato . Sørg for at forberede sig til livet ændringer , der vil opstå efter operationen . Du får måske brug for ekstra hjælp i huset eller at gå glip af arbejde for en lang periode efter kosmetisk procedure .

gode råd og advarsler


 • Se ressourcer boks til alternative måder af at kigge unge ogsexet uden kosmetisk kirurgi
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------