Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan afgøre , om du har brug for rygkirurgi

   Ryggen, især lænden , er en af de mere almindeligt sårede områder af kroppen . Men trods denne frekvens af skade, er kirurgi ofte ikke en farbar vej for mange , der lider af rygsmerter . Ifølge Mayo Clinic , kirurgi tilbage er ofte en sidste udvej , da næsten alle tilfælde af rygsmerter kan blive helbredt uden at ty til invasive behandlingsmuligheder. At vide, hvornår operation kan være et nødvendigt onde , og når det er sandsynligt, at være forgæves, kan spare dig penge i sygesikringsomkostninger , så vær forsigtig , før vælger at forfølge muligheden for rygkirurgi .
1 .
Forskning dine symptomer online , før du planlægger en aftale med din læge . Der er en række websteder , der kan bidrage til at diagnosticere eksisterende gamle numre , som f. eks Wrongdiagnosis. com , Mayo Clinic websted, og Medline Plus . Udfører nogle grundlæggende due diligence til at forsøge at afgøre, om dine symptomer kan gøre dig til en potentiel kandidat til rygkirurgi . Gør dette vil spare dig bekostning af et potentielt frugtesløse konsultation med din læge .
2 .
Planlæg en aftale med din læge for at drøfte muligheden for kirurgi ( eller andre behandlingsmuligheder) , hvis din forskning konkluderer, at du kan kræve rygkirurgi . Forstå at der ud over den første fysiske undersøgelse og konsultation , vil din læge sandsynligvis tidsplan dig for et vilkårligt antal af diagnostiske tests , såsom en X-ray eller MR . Disse test vil bidrage til at afgøre, om du har en skade , der nødvendiggør kirurgisk ( f. eks spinal deformitet , degenerative sygdomme , og lignende ) .

3 .
Øv vågent og samtidig være i behandling med andre metoder , såsom fysisk terapi (bestående af stretching og styrke øvelser ) i forbindelse med brug af smertestillende medicin . Se, om du er i stand til at producere en nedskæring i symptomer uden at ty til dyre og smertefulde rygkirurgi . Først efter disse alternative foranstaltninger ikke vil du virkelig være en kandidat til rygkirurgi . Udnytte alle dine andre muligheder , før vælger at placere dig selv under kniven for rygproblemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------