Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan afgøre, om gastric bypass operation er det rigtige for dig

   Hvis du er betydeligt overvægtig og har forsøgt at tabe sig med kost og motion , men har ikke været en succes , kan du spekulerer på , om gastric bypass operation er det rigtige for dig . En gastrisk bypass er en operation , hvor maven er hæftet at gøre det mindre, så du kan ikke spise så meget mad . Desuden er en del af tyndtarmen omgået , så du ikke absorbere alle de fedt eller kalorier , du spiser . Gastric bypass patienter mister omkring 60-80% af deres overvægt ( afhængigt af hvilken undersøgelse man læser ) , men der er alvorlige risici forbundet med operationen . Det er ikke rigtigt for alle

Du skal bruge: .
oplysninger om din vægt , sundhed og fødevarer præferencer
oplysninger om gastrisk bypass operation .
samråd med en overvægtige kirurg .1 .
Overvej , hvor meget vægt, du har at tabe . Gastric bypass kirurgi er normalt kun anbefales til folk , der er mindst 100 pounds overvægt . De fleste kirurger vil kun operere på patienter , der har en BMI ( Body Mass Index ) på 40 eller derover , medmindre du har overvægts-relaterede sygdomme som forhøjet blodtryk, søvnapnø , eller diabetes . Så de fleste kirurger vil operere på patienter med en BMI på 35 eller derover. De fleste sygeforsikringer virksomheder vil kun omfatte operation for patienter, der opfylder disse retningslinjer , så godt.
2 .
Lær alt hvad du kan om gastrisk bypass-operation , herunder hvordan operationen er udført, fordele, du kan forvente , hvis du skal opereres , de mulige risici og komplikationer , det krævede efterbehandling , og de ændringer i livsstilen , du bliver nødt til at foretage for at være en succes .
3 .

Forstå at hvis du har en gastrisk bypass , skal du foretage ændringer i dine spisevaner . Gastrisk bypass patienter bør ikke drikke med deres måltider . Nogle mennesker er i stand til at tåle sukker efter en gastrisk bypass . Det får dem til at blive meget syg . Nogle mennesker bliver laktoseallergi efter en gastrisk bypass og kan ikke længere drikke mælk eller spise mejeriprodukter . Hvis du er villig til at opgive sukker eller mejeriprodukter , kan en gastrisk bypass ikke være rigtigt for dig .
4 .
Forstå , at vægten ikke bare " falder af " efter gastrisk bypassoperation . Patienter mister i gennemsnit 60-80% af deres overvægt i løbet af et år. Og for at miste al den vægt , du ønsker at tabe og holde det ud , bliver du nødt til at træffe sunde valg af fødevarer , og du bliver nødt til at udøve .
5 .
Spørg dig selv , hvis du er villige til at tage et stort antal af vitamin -og mineraltilskud hver dag for resten af dit liv . Fordi en del af tyndtarmen er isoleret, gør gastric bypass patienter ikke optage vitaminer og mineraler fra deres mad såvel som de fleste mennesker gør . De har derfor behov for at tage en række kosttilskud på daglig basis . De fleste gastric bypass patienter tager otte til ti -vitamin piller hver dag , og nogle har brug for mere end det . Hvis du ikke tager din kosttilskud , kan du udvikle alvorlige ernæringsmæssige mangler .

6 .
Spørg dig selv , hvis du er villig til at få regelmæssige blodprøver for at tjekke for ernæringsmæssige mangler . Gastric bypass patienter skal have taget blodprøver en gang eller to gange om året for resten af deres liv . Der er en lang liste af test , der skal gøres , og de kan være meget dyrt . Mine blodprøver koste omkring $ 1. 200 hver gang jeg har dem gjort .
7 .
Overvej om du har nogen sundhedsmæssige betingelser som gigt , som kræver, at du tage ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler på en regelmæssig basis eller endda blot lejlighedsvis . Folk, der har haft en gastrisk bypass kan ikke tage NSAID-præparater på grund af øget risiko for mavesår , så hvis du har brug for at tage dem , bør du overveje en anden form for vægttab kirurgi .
8 .

Planlæg en aftale for en konsultation hos en overvægtige kirurg . Spørg kirurgen , hvis han eller hun anbefaler gastrisk bypass operation for dig . Spørg om andre muligheder , så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------