Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan anke en vægttab kirurgi udelukkelse

   Vægttab kirurgi er en livreddende procedure, som giver mange overvægtige mennesker til at leve et sundt liv . Gastrisk band operationer , såsom Lap-Band , hvor et band er placeret rundt om åbningen i maven og oppustet at give patienten en følelse af oppustethed , er en af de mest almindelige typer af vægttab kirurgi . Gastric bypass operation er en procedure, hvor maven er lavet mindre og en stor del af tarmene tilsidesættes ved at forbinde en del af tarmene direkte til maven . Mave hæftning er en anden mulighed , hvor størrelsen af maven er kirurgisk reduceres . Mange forsikringsselskaber begrænse patienternes adgang til disse operationer med undtagelser . Men det er patientens ret til at appellere denne udelukkelse

Sådan Appeal en Vægttab Kirurgi Udelukkelse


1 .
Kontroller , at vægttab kirurgi er i virkeligheden , er udelukket fra det politiske . Nogle gange forsikringsselskaber vil ikke remse vægttab kirurgi på listen over omfattede procedurer i et forsøg på at reducere antallet af krav, de skal betale . Andre gange vil det forsikringsselskab forsøg på at benægte påstanden ved at sige , at sygelig fedme er en allerede eksisterende tilstand . Ringe til forsikringsselskabet for at se, om dette er tilfældet .
2 .
Spørg din læge til at skrive et brev af medicinsk nødvendighed . Dette vil være nødvendigt i appellen til forsikringsselskabet . Vær sikker på, at din læge omfatter din vægt , hvor mange år du har været overvægtig , og alle medicinske tilstande , som du lider af som et resultat af din overvægt i brevet . En patient skal være sygeligt overvægtige , der er defineret som havende et BMI ( Body Mass Index ) på mere end 40 . En patients BMI er bestemt af forholdet en patients højde til patientens vægt. En patient eller læge kan bestemme BMI ved hjælp af en lommeregner ( se Resources ) .

3 .
Opret en liste over alle de vægttab programmer, som du har prøvet og mislykkedes med i fortiden . Indsamle alle tilgængelige oplysninger fra kommercielle vægttab programmer, du har prøvet , såsom Jenny Craig og Weight Watchers , og lægeligt overvåget vægttab programmer , såsom Medi-Fast .
4 .
Mail skrivelsen af medicinsk nødvendighed , din liste over forsøg på vægttab og alle dine dokumenter til forsikringsselskabet . Sørg for, at pakken er sendt med levering bekræftelse at kontrollere, at forsikringsselskabet modtager det .
5 .

Svar omgående at al korrespondance fra forsikringsselskabet . Fortsæt med at appellere alle afslag . De fleste forsikringsselskaber vil benægte en påstand forventer , at du vil skifte forsikring luftfartsselskaber inden for de næste to år . Vedholdenhed ofte betaler sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------