Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan få en sene overførsel fortrydes kirurgi

   Ifølge den amerikanske Society for Kirurgi i hånden, er senen overføre kirurgi kirurgisk indgreb for at genoprette mobiliteten hos personer , der udstiller nedsat funktionalitet grund af en skade , ulykke eller deformitet . Under operationen , er det faktiske senen fjernet fra hånd eller fod og erstattet med en anden sene fra et andet område af kroppen . Hvor resultaterne ikke er tilfredsstillende , kan senen overføre kirurgi undertiden være fortrydes
1 .
Vent i hele genoptræningsperioden , før du anmoder en anden sene overførsel kirurgi , medmindre manglen er åbenbar fra starten . Med andre ord , medmindre det er helt tydeligt, at noget er galt , hold ud på at spørge kirurgen at gentage operationen . I mange tilfælde vil du ikke vide , om operationen var en succes indtil efter afslutningen af et rehabiliteringsprogram for at genoprette funktionalitet til hånd .
2 .
Rådfør dig med din kirurg om mulighederne for at gennemgå en anden sene overførsel operation , afvejning af risici mod fordelene. For eksempel , din kirurg hvis fortæller dig , at den eventuelle forbedring fra en anden operation ville være mindre i bedste fald bliver du nødt til at beslutte , om det er værd at den potentielle skade fra undergår en anden kirurgisk indgreb. Indhente så mange oplysninger som muligt om fordele og risici ved flere sene overførsler på samme hånd , inden der træffes beslutning at operere igen .

3 .
Søg en anden eller tredje mulighed , hvis din primære kirurg er uvillig eller ude af stand til at udføre en anden sene overførsel . Læger ofte vil have forskellige meninger om muligheden for en given operation, så har flere konsultationer kan øge din risiko for at finde nogen, der er villig til at omgøre din sene overførsel kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------