Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan genoprette fra rygkirurgi

   Hvis du lider af en tilstand , der kræver rygkirurgi , såsom en alvorlig diskusprolaps disk , degeneration eller stenose , er du på udkig efter operationen for at genoprette bevægelse og styrke til din ryg . Nogle kirurgi er mere indgribende end andre og kræver en længere restitutionsperiode , men alle rygkirurgi kræver samme grundlæggende trin til helbredelse. Det er vigtigt at give din kirurgiske område til korrekt helbrede for at forebygge reinjury , infektion eller andre problemer

Du skal bruge: .
Neck brace ( glorie , blød eller hård ) .
Walker ( hvis de foreskrevne ) .
Løstsiddende tøj.1 .
Forbered dit hjem før til at gå ind i kirurgi . At sætte punkter du har brug for , såsom badeværelse nødvendighed eller fjernbetjeninger , i områder, hvor du ikke behøver at bøje eller nå at få dem .
2 .
Hold incisionssted tørre . Du vil have suturmateriale , der vil blive fjernet på dit første postoperative besøg . Hvis du får disse våde , mens brusebad , tørre dem og erstatte den bandage , der dækker med en steril tør én til at forebygge infektion.
3 .

Sørge for nogen til at hente dig fra hospitalet . Du vil ikke være i stand til at køre hjem eller andre steder , indtil lægen rydder dig. For minimalt invasive procedurer , kan dette , så snart to uger .
4 .
afstå fra enhver bevægelse, der vrider ryggen . Dette omfatter at komme ind og ud af sengen . Lær at sidde på kanten af sengen og pivot dine ben med din torso , som du rette dig selv i sengen .
5 .
Tag din smertestillende medicin og anti-inflammatoriske medicin som foreskrevet .

6 .
Må ikke elevator. Det vil tage tid for din rygsøjle at komme sig . Løft vil være en belastning din ryg og evt reinjure området . Mens løfte en tandbørste eller en kop kaffe er OK , har du ikke lyst til at løfte en indkøbspose ind i huset .
7 .
Rest . Uanset om det tager to uger eller seks måneder at komme sig , tage din tid og lyt til din krop . Flere uger efter operationen kan du føle godt nok til at gøre mange af dine normale aktiviteter , men ved, at jo mere hvile du får, jo hurtigere og bedre din helbredelse vil være . Alt inden for moderation .
8 .
Udfør din fysiske terapi øvelser som anvist af din kirurg og fysioterapeuten . Forventer at starte langsomt med mindre bevægelser og uden vægt og arbejd dig op . Det er vigtigt at arbejde på fleksibilitet i rygraden , som foreskrevet for at give din ryg bevægelsen er nødvendige for at udføre korrekt og være sund .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------