Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan kvalificere sig til lap bandet procedurer

   Gastrisk banding , eller Lap-Band kirurgi , er en procedure, hvor den øverste mave er begrænset i størrelse af en lille sikker silicium band . Dette reducerer mængden af mad, maven er i stand til at tage i , medvirken vægttab ved at stoppe patienten fra indtagelse af for meget mad ad gangen . Lap-Band er en minimalt invasiv kirurgi , at du kan kvalificere sig til , hvis du opfylder følgende kriterier
1 .
Beregn dit Body Mass Index ( BMI ) ved hjælp af BMI Calculator i afsnittet Ressourcer nedenfor . At kvalificere sig til Lap-Band kirurgi , skal din BMI overstiger 40 ( eller 35 hvis du har medicinske tilstande relateret til overvægt ) .
2 .
Beregn din idealvægt med sin idealvægt Lommeregner Ressourcer nedenfor . At kvalificere sig til Lap-Band kirurgi , skal du være mindst to gange din idealvægt , eller være på mindst 100 pounds overvægt .

3 .
Tjek dit helbred journaler for at se om du har været overvægt i fem år eller mere . Du skal også have forsøgt kostvaner og øvelser til vægttab og fundet , at de ikke arbejder . Du kan ikke blive ramt af sygdomme (i modsætning til medicinske tilstande ), der bidrager til din vægt problemer , og du kan ikke være et uforholdsmæssigt vandtrug.
4 .
Tal med din læge . Gør dig bekendt med Lap-Band kirurgi , og hvordan det vil påvirke dig . Fastslå, om du er villig til at forpligte sig til vægttab og sundere livsstil . Beslutte, om du vil samtykke til at blive overvåget af en vis varig basis af en Lap-Band læge . Hvis du passer alle disse kriterier , og er mellem 18 og 60 , du passer den grundlæggende krav til Lap-Band kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------