Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan lindre kolon obstruktion symptomer

   Et kolon obstruktion , også kaldet en intestinal obstruktion eller blokering , opstår, når tarmene er fysisk blokeret eller på anden måde ude af stand til at give sagen passere . En fysisk eller mekanisk blokering betyder , at noget bogstaveligt fungerer som en barriere for at stoppe op i tarmene . En nonmechanical årsag til en kolon obstruktion kaldes en ileus . Ifølge National Institutes of Health , kan det være forårsaget af kemiske ubalancer i kroppen , brug af medicin eller underliggende sygdom eller infektion . Øjeblikkelig lægehjælp er påkrævet for at lindre kolon obstruktion symptomer

Du skal bruge: .
IV væsker
Medicinering.


1 .

Kontakt din læge , hvis der ikke kan passere gas , har en afføring eller opleve akutte mavesmerter , og kostændringer ikke hjælpe . Disse symptomer , sammen med kvalme og opkastning , er i overensstemmelse med en række gastrointestinale problemer, herunder forstoppelse , men vil ikke løse sig selv , hvis en tarm blokering er til stede .
2 .
Søg øjeblikkelig opmærksomhed på et sygehus eller andre medicinske faciliteter . Symptomer som opkastning og eventuelle dehydrering kan lindres gennem administration af intravenøse væsker , som du er ved at blive undersøgt for at fastslå årsagen til din obstruktion . Hvis en infektion er til stede , kan du få antibiotika så godt.
3 .
underkastes en procedure kaldet nasogastrisk suge til behandling af symptomer ved en delvis mekanisk blokering . En tube er gevind gennem næsen og ned til din fordøjelseskanalen . Røret sugeledninger luft fra dine tarme , som kan hjælpe med at lindre mavesmerter forbundet med en kolon blokering , ifølge Mayo Clinic .

4 .
Tag medicin til behandling af paralytisk ileus , en form for tarmobstruktion . Ifølge Mayo Clinic , er paralytisk ileus den tilstand, hvor musklerne ikke fungerer godt nok til at drive mad ned din fordøjelseskanalen . Medikamenter , der forårsager muskelsammentrækninger kan behandle en række tilfælde af paralytisk ileus . Nogle gange er den eneste måde at behandle en ileus er at vente til det at videregive sine egne .
5 .
opereres for at fjerne en fysisk blokering fra dine tarme . Kilden til blokeringen kan være en tumor , arvæv eller andre strukturelle skader . Disse mekaniske blokeringer, der ikke tillader nogen spørgsmål gennem tyktarmen skal fjernes for at forhindre potentielt livstruende komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------