Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan opnå et samlet vifte af bevægelse efter menisken kirurgi

  Ifølge oplysninger fra det medicinske område Arthroscopy. com , er menisken brusken i knæet , som ofte er genstand for overforbrug skader såsom delvis eller fuldstændig tårer . Mens mange menisken skader kan behandles uden at ty til kirurgi , den mest alvorlige forudsætter aktive foranstaltninger til at reparere . Efter operation , kan en fuld helbredelse kun effektueres ved hjælp af rehab øvelser til at genskabe en komplet vifte af bevægelse til den fælles

Du skal bruge: .
Varmt vand
. Sæbe.
Saks.
Babyolie .


1 .
Udfør passiv knæ udvidelser genoprette vifte af bevægelse til fælles, som du sandsynligvis vil have svært ved helt at udvide benet efter operationen . Ligge på jorden og læg en badehåndklæde under hælen af din skadede ben , så det er hævet ca 05:56 inches væk fra jorden . Slap af dit ben helt , ved hjælp af dyb vejrtrækning og koncentration for at løsne musklerne i benet , så tyngdekraften til langsomt rette dine knæ . Hold i den strakte position i 10 til 30 sekunder , gentage for to eller tre alt sæt . Bemærk, at du kan forvente at føle mild til moderat ubehag , mens de udfører denne øvelse , men det ubehag , vil blive reduceret mere du øver dig i boret .
2 .
Udfør hælen dias for at øge din evne til fuldt ud at bøje knæet . Sid på jorden med begge ben holdt lige ud foran dig med fødderne fladt på jorden. Indlede bevægelsen ved at bøje benskade ved knæet , så hælen på , at mund til at glide tættere og tættere på din krop . Ideelt set bør du være i stand til at bringe dit ben helt til brystet . Stop når du føler dig mere end moderat ubehag og holdt i denne stilling i 10 til 15 sekunder før han vendte tilbage benet til udgangspositionen . Gentag i alt to til tre gange per session , der sigter på gradvis at forbedre din vifte af bevægelse, som knæet bliver mere smidig .

3 .
Udfør lige ben rejser for at øge styrken af den tilskadekomne ben , som gør det muligt at mere komfortabelt at påtage sig en bred vifte af bevægelse . Lig på jorden med din benskade holdt lige ud og dine uskadt ben bøjet i en 45 graders vinkel med foden fladt på jorden . Indlede bevægelse ved at rette benskade så meget som du kan , ved hjælp af musklerne på forsiden af dit ben til at løfte det omkring seks til otte inches væk fra jorden . Hold det i løftet position i 20 til 30 sekunder , langsomt at vende , når tiden er gået . Gentag fire eller fem gange , at øge mængden af lastrummet som din benstyrke forbedres .

gode råd og advarsler


 • For at opnå optimale resultater , skal du udføre disse øvelser to eller tre gange i løbet af dagen i flere uger efter operationen eller indtil du får en ren sundhedsattest fra din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------