Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan tage medicin efter en lap - band

   Med en Lap-Band sat i kan hjælpe dig med at tabe sig, men også tvinger livsstilsændringer. Mængden af mad og drikke , der kan forbruges , er drastisk begrænset efter operationen . Lap-Band kirurgi også påvirker den måde , hvorpå medicin skal bruges-nogle piller ikke kan sluges , og udvidet -release medicin , såsom Metformin , kan ikke længere være hensigtsmæssig som de vil forsvinde ud af systemet hurtigst muligt. Piller kan være nødvendigt at blive knust eller erstattet af medicin i flydende eller injicerbare former .
1 .
Diskuter din medicin med din læge . Visse medikamenter kan ikke være i stand til at tygges eller knuses , og din læge kan være i stand til at ordinere en alternativ form for medicin , der vil være acceptable .
to .
Crush medicin , der kommer i pilleform til pulver før indtagelse . Dette forhindrer pillerne i at sidde fast . Pulveriseret medicin kan tages som de er eller opløst, og derefter bruges . Ikke al medicin er sikkert , der skal anvendes , og knust , så skal du rydde medicin med en læge først .

3 .
tage medicin kapsler på normal vis. En kapsel er defineret som en medicin , der har en ydre skal , der kan trækkes fra hinanden til at frigive en pulveriseret eller granuleret stof . Da den ydre kapsel opløser at frigive medicin , vil kapslen ikke give problemer .
4 .
Skift til en flydende form for medicin . Flydende medicin kan tages som anvist uden ændringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------