Position: sygdoms > kræft >

hvordan man stopper esophageal spasmer efter omgang band kirurgi

  Efter Lap-Band kirurgi , opleve nogle mennesker esophageal spasmer . Disse spasmer ske, når der er en afbrydelse i sammentrækninger , der tillader spiserøret til at flytte fødevarer gennem til maven . Lægerne ved ikke , hvad der præcist forårsager esophageal spasmer eller hvorfor nogle mennesker udvikler dem efter Lap-Band kirurgi . Men , de har mistanke om , at disse spasmer er forårsaget af andre problemer. Forhold som GERD , angst , depression og følsomhed på fødevarer er alle menes at være årsag til esophageal spasmer . Mens der ikke er nogen kur mod esophageal spasmer , kan de blive beroliget ved at behandle de spørgsmål menes at forårsage dem .

Behandling Esophageal Spasmer


1
Tag en antacida . . Det betyder ikke noget, hvis det er en flydende eller fast . Følg produktets vejledning . Medicinen i antacida , vil bidrage til at mindske syre i maven og begynde at bremse esophageal spasmer .
2 .
Undgå ekstremt varme eller kolde fødevarer . Læger har mistanke om , at spise ekstremt varme eller kolde fødevarer kan bidrage til esophageal spasmer . Den ekstreme ændringer i temperaturen kan forstyrre den sammentrækninger , der bevæger sig mad gennem spiserøret og ind i maven .

3 .
Lav en aftale for at mødes med din læge . En læge vil være i stand til at diagnosticere den underliggende årsag til din spiserøret spasmer og ordinere medicin i overensstemmelse hermed . Disse kan omfatte antacida , nitrat og calcium for at hjælpe afslappe musklerne , eller mild antidepressiva .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er utryg ved at tage antacida eller andre lægemidler at beskæftige sig med spasmer , kan du prøve at sluge en blanding af vand og pebermynte olie . For nogle mennesker kan pebermynteolie hjælpe musklerne i spiserøret kontrakten normalt . Hvis din læge siger, at din spasmer er stress-eller angst-induceret , kan du prøve afslappende dyb vejrtrækning øvelser . Disse kan hjælpe med at lindre den stress og spændinger , der forårsager kramper .
 • Hvis spasmer bliver smertefuldt , søger akut opmærksomhed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------