Position: sygdoms > kræft >

ikke invasive ar fjernelse

   Et ar i en meget synlig placering , f. eks dit ansigt , kan man social angst , og skjule ar med makeup og tøj er ikke altid en farbar vej . Afhængigt af hvilken type ar du har , kosmetiske behandlinger kan være til rådighed for at hjælpe fjerne dem uden kirurgi

Laser Procedurer


Dermatologer kan bruge laser teknologi til at fjerne ar eller reducere deres udseende . Laser procedurer kan behandle enhver form for ardannelse , fra acne ar til dyb kirurgisk ar . Nonablative eller ablative lasere kan anvendes , afhængigt af hvor dybt ar er i huden . Ablativ laser brænder væk det øverste lag af huden og afslører sundere ar-fri hud nedenunder. Nonablative lasere ikke brænder væk huden , men i stedet dukke op igen det med radiofrekvens lasere , der stimulerer ny vækst .

Efter laserbehandling , kan Deres læge ordinere en antibiotisk salve at gælde for det behandlede område . Du kan begynde at se en forbedring i så få som fire dage efter proceduren. Laser ar fjernelse kan kræve mere end én behandling for at fjerne arret . Kombinationen behandlinger kan også blive nødvendigt . De fleste patienter kan vende tilbage til normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen , men du bør forvente rødme på huden . Rødmen og irritation kan vare i flere uger .

microdermabrasion


Microdermabrasion indebærer en maskine , der blæser væk det øverste lag af arret med fine krystaller lavet af aluminium oxid eller magnesiumoxid . Du kan have mere end en microdermabrasion behandling for at fjerne eller reducere dine ar . Proceduren er færdig i hudlæge kontor med meget lidt tiltrængte genopretning . Din hud vil være bud , og du kan føle , som om din hud er solbrændt . Det kan tage så mange som 12 gange for at fjerne ardannelse helt fra din hud .

kemisk peeling


En kemisk peeling fremgangsmåde anvendes for mildere ardannelse , der ikke er dybt under overfladen af huden . Denne behandling fjerner også det øverste lag af huden til at afsløre ar-fri hud nedenunder . Lægen vil bruge milde kemikalier, eksfoliere arret hud .

Lægen kan råde dig til at undgå makeup på området og til at holde huden beskyttes mod solen i mindst to uger. Holde sig ude af solen i løbet af denne tid , eller bære en sunblock med en SPF 15 eller derover . Hvis lægen bruger en stærkere kemikalie på dine ar , bør du forvente rødme og hævelse sammen med vabler under helingsprocessen .

Høring

Tal med en hudlæge for at bestemme den bedste behandling for din hudtype og sværhedsgraden af din ardannelse . Disse procedurer varierer i pris og antallet af behandlinger er nødvendige for at minimere dine særlige ar . Din hudlæge kan hjælpe dig være realistisk om dine forventninger til hver af de behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------