Position: sygdoms > kræft >

kirurgiske metoder til behandling af mørke øjne cirkler

   Mørke rande under øjnene kan have stor indflydelse en persons selvtillid og udseende . Når håndkøb og aktuelle muligheder mislykkes , kan Deres læge foreslå mere invasive kirurgiske metoder . Afhængig af din situation og hvor mørk cirklerne er , laser kirurgi , pulserende lys procedurer og fedt overføre kirurgi er alle muligheder , der kan forbedre udseendet af under øjnene område

Laser Resurfacing


Resurfacing med lasere var oprindelig beregnet til at fjerne præcancerøse hud pletter . Men blev det hurtigt konstateret, at nyttige i at reducere misfarvninger under øjnene . Laseren passerer hen over under øjnene område og fjerner mørke hudceller , et lag af huden på et tidspunkt . Laser resurfacing også fremmer nye kollagen dannelse, som også bidrager til at mindske mørke under øjnene kredse og rynker . Genstartstid fra denne procedure er cirka en uge. Der er en minimal risiko for skader på øjet fra laseren .

Intenst Pulserende Lys


Intenst Pulserende Lys oftest arbejder på at fjerne hår fra kroppen . Det er nyttigt på mørke under øjnene kredse også , og kan hjælpe lette pigment i disse områder . Det er ikke ansætte en laser og er langt den sikreste lys baseret behandling af mørke rande . Lysimpulser er korte i varighed og dermed skader på øjet eller omkringliggende væv , er næsten ikke-eksisterende . Lysimpulser arbejde på det øverste lag af overhuden eneste , så resultaterne kan ikke være så intens som dem ved hjælp af laser resurfacing . Restitutionstid er et par timer i modsætning til et par dage med andre metoder .

Fat Transfer


Et fedt overførslen behandler mørke rande , der stammer fra sunket eller hule under-øjenvæv . Fedt fjernes fra en kødfuld er af kroppen , sædvanligvis kinden området , og sprøjtes ind i under-området omkring øjnene. Resultatet er en mere omfattende , udfyldte under øjnene , der giver et yngre udseende og ofte reducerer eller eliminerer mørke rande . Det er vigtigt, at du konsulterer en kirurg , der har stor erfaring med denne procedure , fordi huden under øjet er meget tynd og en fejl med injektion kan forårsage øjenskader eller tab af synet . Recovery tider for denne procedure er generelt mellem otte og ti dage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------