Position: sygdoms > kræft >

øvelser til at reducere nasal tip hævelse efter rhinoplastik

   Facial operationer er stigende popularitet og næsekorrektion er fortsat blandt de øverste kandidater . Ved at omforme næsen i små eller dramatiske måder , kan det skabe balance på ansigt og skabe et mere æstetisk tiltalende effekt for patienten . Men det er vigtigt at vide, at som med alle operationer , der er visse ting , der ikke kan undgås , såsom hævelse . Selv om det er ekstremt vigtigt at være sarte med det område, der netop er blevet opereret , der er nogle teknikker, der kan bruges til at reducere nasale tip hævelse efter næsekorrektion .

Massage


Før du begynder enhver form for ansigtet øvelser på egen hånd , er det vigtigt at rådføre sig med din læge om, hvornår det bedste tidspunkt at begynde denne proces er . I første omgang efter operationen , vil du ønsker at holde hovedet højt hele tiden , selv når du sover , med henblik på at reducere mængden af hævelse omkring dine øjne og næse . Når du har fulgt alle rigtige instruktioner fra din læge og stadig mærke voldsomme hævelser , kan en blid massage bryde op nogen ardannelse , som kan finde sted inde i næsehulen og reducere hævelser .
Den grundlæggende teknik denne massage er at tage dig tommel-og pegefinger og forsigtigt massere de områder , der er hævede , med fokus på næseborene og spids . Være ekstremt blid og gentages dagligt , ifølge lægens specifikke instruktioner . Du vil gøre en grundlæggende version af en klemme bevægelse og forsigtigt afbrænding næseborene mod dine fingre . Massage har længe været kendt for sine helbredende virkninger, navnlig om at bryde op arvæv , som kan være årsag til hævelse af den nasale spidsen .

Andre Behandlinger


Hvis du føler at du har fulgt lægens ordrer til meget sidste detalje , og har prøvet massage øvelser med henblik på at reducere mængden af nasal hævelse efter din næsekorrektion , der er skridt du kan tage , der ikke er meget ekstreme , men vil ændre resultatet af en næsekorrektion lidt . Dette kan gøres på to måder . Et mindre invasive teknik er brugen af steroid injektioner til spidsen af næsen , hvor hævelsen er opstået. Mens steroid injektioner er normalt den bedste vej at gå at tage ned hævelsen hurtigt efter proceduren , er der altid mulighed for en ekstra operation for at slippe af med arvæv og omforme næsen . Det er ikke ualmindeligt at have til at gå tilbage til lægen ændre en næsekorrektion , hvis du føler en revision kan være nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------