Position: sygdoms > kræft >

procedurer til rådighed for øje rynker

   Aging hud er en kendsgerning af liv og under forudsætning af en persons hud er i vid udstrækning bestemt af genetik og livsstil . En af de første steder at vise tegn på ældning er øjnene . Fine linjer , smilerynker ved øjnene, rynker og lavere øjet poser kan alder en person ud over hans eller hendes år . Heldigvis kan visse procedurer reducere eller eliminere øje rynker for et mere ungdommeligt udseende

non-invasive procedurer


Kontakt med en hudlæge om hud resurfacing at reducere øje rynker . Kemiske peelinger og dermabrasio forbedre udseendet af huden ved at fjerne det yderste lag af huden med en kemisk opløsning eller små krystal partikler . Begge procedurer fremme hud celle regenerering , afslørende sundere glattere hud . Laser resurfacing er en nyere mulighed for hud resurfacing , at målene for specifikke områder med høj intensitet lys . Hud resurfacing behandler overfladisk linier og rynker , men stoppe nye rynker dannes .

injektioner og fyldstoffer


Spørg din læge om injektioner eller fyldstoffer lavet specielt til buttede op udtynding rynkede hud eller slappe af underliggende muskler. Botulinum toksiner , også kendt som Botox , kan injiceres under overfladen af huden effektivt lammer området og mindske øje rynker . Collagen indsprøjtninger er et andet populært valg for at reducere rynker . Kollagen er et naturligt forekommende protein, der udfylder et område , der resulterer i glattere hud . Resultaterne for enten procedure vare fra tre til ni måneder og yderligere injektioner kan vælges at fastholde udseende .

kirurgiske muligheder


Kig ind kirurgiske muligheder for at reducere eller fjerne øjet rynker . Brow elevatorer kan forbedre udseendet af rynker mellem øjnene og hjælpe løfte sagging øjenbryn . Med en pande elevator , der snit normalt på eller bag hårgrænsen og huden er trukket op og ekstra hud kan fjernes , før indsnit sys . For dybe rynker mellem øjnene , kan musklerne blive omstruktureret til jævn resultater . En lavere låg bletharoplasty kan reducere poser under øjnene og gøre øjne ser ud yngre . Denne procedure indebærer at foretage små stykker under øjenlågene for at fjerne fede indskud og stramme huden .

Overvejelser

Beskyt din hud til at forebygge for tidlig rynker . Der er ingen procedure vil stoppe aldringsprocessen eller helt forhindre nye rynker fra formning . Men , at beskytte huden øger odds for at opretholde yngre udseende hud . Solen er den største synder , når det kommer til hudskader og solcreme bør være en del af alles daglige hudpleje regime . Undgå stress som panderynkende og skulende bidrage til permanent øjet rynker . Rygestop er ikke kun bedre for den generelle sundhed ; rygning har været knyttet til tidlig ældning og rynker .

Advarsler

Uddan dig selv på de forskellige øjet rynke procedurer til rådighed , før der træffes beslutning om en behandling . Rådføre sig med en læge eller hudlæge for at drøfte muligheder, risici , omkostninger og resultater for at vurdere hvilke procedurer vil gavne dig mest.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------