Position: sygdoms > kræft >

risici for osteoporose hos spinal stang kirurgi

   Antallet af spinal stang operationer ( også kaldet spinal fusion og spinal instrumentering ) mere end fordoblet i løbet af 1990'erne , ifølge september 2007-udgaven af det medicinske tidsskrift Spine . Undersøgelser foretaget af Brook I. Martin , MPH , og kolleger fra Center for Omkostninger og Resultater Research ved University of Washington , Seattle , viste, at mellem 1990 og 1993 , cirka 9 procent af spinal kirurgi var fusioner . Undersøgelsen viste også, mellem 1997 og 2000 steg andelen til 19 procent . Patienter med osteoporose ofte lider af kompressionsfrakturer i deres ryghvirvler , som forårsager alvorlige smerter og tab af mobilitet . Konservativ behandling gennem medicinering alene kan ikke være effektiv , og spinal fusion kirurgi kan anbefales . Selv om disse operationer er blevet almindelige , de er ikke uden risiko og garanterer omhyggelig overvejelse

Du skal bruge: .
Mønt Foot Soak
Epsom salte .
Tå negleklipper .
Pincet .
Pedicure Værktøjer .

Tilstand

Osteoporose ( der bogstaveligt betyder " porøse knogler " ) er en sygdom , der forårsager overdreven knogletæthed tab . Dette resulterer i knogler bliver skrøbelige og sårbare over for knoglebrud. Når osteoporose påvirker rygsøjlen , kan svækkes ryghvirvler udvikle stress frakturer og endog sammenbrud .

Mål

Målet med en spinal stang operation procedure er at stabilisere rygsøjlen ved immobilisere en eller flere berørte ryghvirvler og reparation af brud ved at fusionere dem med en knogletransplantation . Bone celler ( osteoprogenitor celler ) , som regel taget fra bækken , er podet på den brækkede ryghvirvler , hvor de vil udvikle sig til modne celler og vokse i knoglerne , sammensmeltning af det målområde . At yde støtte og stabilitet , mens fusion vokser og tager fat , en stang er indsat og fastgjort til andre ryghvirvler med skruer , siger Medical News Today.

Effektivitet

Bone ramt af osteoporose er vanskeligt at pode og kan ikke helbrede godt . Den succes knogletransplantation afhænger voksende nye knogle , og det er hæmmet af osteoporose . Desuden skal de skruer , der holder rygmarven stang på plads forankres til knogler , som på grund af osteoporose , er svækket . Selv om osteoporose ikke er fremskreden på det tidspunkt af kirurgi , hvis ryghvirvler bliver sprødt eller skrøbelige med udviklingen af sygdommen , kan skruerne blive destabiliseret , forårsager alvorlige smerter og kræver en anden operation . I undersøgelsen blev offentliggjort i september 2007-udgaven af Spine rapporterede , at fra 1997 til 2000 , 14 procent af de patienter, der havde denne operation krævede en anden operation inden for fire år .

Risici

Hvis osteoporose ikke er avanceret , kirurgi kan levere nødvendige smertelindring på kort sigt og knogleskørhed , mens der ikke kan kureres, kan med held behandles med medicin for at arrestere dens progression . Men denne procedure er større operation, og som sådan bærer med sig risikoen for infektion , nerveskade og endda lammelse , siger Surgery Encyclopedia .

Andre muligheder

En nylig udviklet procedure kaldet kyphoplasty er især lovende for personer med osteoporose . To ½-tomme snit er lavet på hver side af de berørte ryghvirvler , og styret af X-ray udstyr , kirurgen indsætter en ballon-lignende værktøj , der langsomt udvider brækkede ryghvirvler i den normale position . Knoglecement er sprøjtet ind i ryghvirvler , straks reparere bruddet . Komplikationer fra denne procedure er sjældne , og succesraten er 90 procent , siger Sonoran Spine Center . Selv lovende , er denne procedure ikke er hensigtsmæssigt for alle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------