Position: sygdoms > kræft >

smart LiPo opsving

   Under fedtsugning bruges til at betyde ugers opsving, og det ville tage alt fra to til fire uger at komme tilbage på fødderne efter indgrebet . Ofte patienter ville have til at skifte bandager og tage smertestillende medicin . Det har ændret sig , takket være Smart Lipo proceduren

Genstartstid


De fleste Smart Lipo patienter gå ud af lægens kontor en time eller to efter at have modtaget behandling . Der er en lille opsving tid involveret med Smart Lipo , typisk en eller to dage .

Anæstesi


Smart Lipo sker under lokalbedøvelse , i modsætning til traditionelle liposuction , der bruger generel anæstesi . Det er på grund af dette, at patienter er i stand til at begynde inddrivelse så hurtigt .

Fordele


Andre Smart Lipo inddrivelse fordele omfatter lidt , hvis nogen smerte , ingen masker , og ingen blødning . Risikoen for ardannelse og infektion er også i høj grad mindsket , fordi der ikke er store indsnit.

Side Effects

Patienterne vil opleve mindre blå mærker og følelsesløshed , men disse bivirkninger forsvinder normalt inden for få timer eller dage af proceduren . Hævelse går væk inden for en uge , og det er da , at patienter er i stand til at se de endelige resultater .

Overvejelser

Smart Lipo kan bruges til næsten enhver kropsdel . De fleste patienter behøver kun en behandling . Procedure sessioner normalt sidste 45 minutter til en behandlede timer pr område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------