Position: sygdoms > kræft >

top diode laser hårfjerning

   Permanent fjernelse af uønsket hår plejede at være smertefulde , langsomme og dyre med elektrolyse som en af de få pålidelige metoder . Flere besøg til en æstetiker ved hjælp af en elektro -ladet nål og pincet til at arbejde gennem hver eneste follicle kunne tage en masse tid og penge .

dag , laserteknologi gør det muligt at dække større områder hurtigere og lige så effektivt . Den eneste forvirrende del er at vælge den rigtige laser behandling for dig

Typer af Lasere


Når laser hårfjerning første gjorde sin debut , var det Ruby Laser enheden af dagen . Disse lasere er stadig i brug, men er mest effektive på baggrund flået personer med mørkt hår .

Men da forskerne avanceret de teknologier , de udviklede produkter, som kan behandle mørkere flået enkeltpersoner såvel som dem med lysere hår follikler . Dette førte til Alexandrit , Diode , Q -switched Nd : YAG , og Long-puls Nd : YAG lasere .

Af disse lasere , Diode og Long-puls Nd : YAG lasere har vist sig mest effektive på mørkere flået enkeltpersoner . Ingen teknologi er endnu velegnet til behandling af lys hårsækkene .

High Powered


En af de øverste høj drevet Diode lasere er LightSheer Diode Laser System oprindeligt udviklet af Sammenhængende Medical og nu ejes og produceres af Lumenis i Santa Clara , Californien . Ifølge producenten har produktet på kort og lang bølge egenskaber gør det mest i stand til at behandle et bredt spektrum af hud og hår farver effektivt .

Hvad vigtigere er, 2001 en klinisk undersøgelse foretaget af dermatologer på University of Miami samt som forskning af dermatologer på University of California i Irvine har vist LightSheer systemet er i stand til en 89 procent permanent hår reduktion . Blandt University of Miami retssag deltagere , rapporterede 96 procent sig tilfredse med resultaterne .

Andre produkter


Andre effektive Diode lasere der findes . Mest bemærkelsesværdigt , den anden kraftcenter for denne klasse af lasere er SLP1000 ved Palomar af Burlington , Massachusetts . Det har også længe impulslængde , kraftfuld fluens , store spot størrelse og en endnu hurtigere gentagelse end Lyset Sheer .

Andre produkter i Diode klasse omfatter Apex -800 , MedioStar , F1 Diode Laser og EpiStar .

Når du vælger en laser hårfjerning behandling , konsultere en kvalificeret hudlæge-og måske endda overveje at få flere meninger . Den bedste laserbehandling afhænger i høj grad en persons pigmentering , hår type og mål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------