Position: sygdoms > kræft >

der er en kandidat til en lap band ?

   Lap-Band kirurgi er en kirurgisk procedure , hvor en silikone bånd er placeret rundt om toppen af maven for at bistå i vægttab . Beslutter at gennemgå Lap-Band kirurgi er en stor beslutning . Folk overvejer Lap-Band kirurgi bør opfylde følgende kriterier

Fedme


Lap-Band kirurgi er beregnet til folk , der har lidt af kronisk fedme . Kandidater til operation har et body mass index ( BMI ) større end 40 eller et BMI større end 35 af de øvrige betingelser , der følger af deres fedme .

Indsats


Folk, der er sygeligt overvægtige opfordres til at udtømme alle bestræbelser på at tabe sig uden operation , før man overvejer Lap-Band kirurgi . Fedmekirurgi er kun beregnet for dem , der har sat konsekvent indsats i at tabe sig uden held .

Commitment


Lap-Band kirurgi er en livsstilsændring . Patienter arbejde tæt sammen med sundhedspersonale efter Lap-Band operation for at opretholde overensstemmelse med diæt og motion instruktioner . Manglende overholdelse af anbefalinger kan resultere i Lap-Band enhed fejlfunktion eller andre alvorlige komplikationer .

Viden

Kommende kandidater til Lap-Band kirurgi bør have indgående kendskab til Lap-Band kirurgi , herunder risici og fordele . Indgående kendskab til både kirurgiske og kirurgiske alternativer er også gavnligt .

Support

En stærk støtte system spiller en afgørende rolle for succesen af Lap-Band kirurgi og vægttab . Dette er især tilfældet i det dage, uger og måneder efter operationen , når fysiske , mentale og følelsesmæssige tilpasninger stadig lavet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------