Position: sygdoms > kræft >

fordele og ulemper af hip subluksation kirurgi

   Beslutningen om at have hofte subluksation kirurgi eller ikke rigtig , afhænger af flere ting . En af disse ville være alvorligheden af den skade , og om det drejer sig skader på væv og nerver . En anden overvejelse er muligheden for fælles at helbrede uden kirurgi . Derfor skal fordele og ulemper ved hver enkelt situation skal vejes enkeltvis

Hip subluksation


Hip subluksation er et andet ord for hofteluksation . Dislokation af hoften opstår, når lårbenshovedet ( en bold placeret i toppen af lårben ) er ikke sidder som det skal inde i acetabulum ( hofteleddet stik ) --- eller er det ikke sidder i det. Hertil kommer , at ledbånd omkring leddet kan også blive påvirket , og de kan strækkes eller løs

Behandling


Forvridning af en fælles kan være smertefuldt --- og de kan forekomme i både de små led ( fingre . tæer ) samt de større samlinger ( hofter , skuldre ) . Med den rette behandling , forvredet leddene sammen med ugers genoptræning og hvile , ofte begynder at fungere normalt igen , efter de Mayo Clinic . Men nogle fælles dislokation kræve kirurgisk behandling for at udføre korrekt igen .

Fordele


Hvis hofteluksation er ikke i stand til at være lægeligt manipuleret tilbage i stikkontakten --- eller hvis væv eller nerveskade er sket --- end kirurgi kan returnere en del tilbage at fungere kapacitet , ifølge Mayo Clinic .

Kirurgi kan også reducere yderligere skader på fælles og omkringliggende nerver og væv , der kan forekomme i fravær af en sådan behandling . Og kirurgi kan lindre eventuelle vedvarende smerter , der opleves . Hertil kommer, at hvis hofteled forstyrrelser er ved at blive et fælles problem for den enkelte kan kirurgi være med til at fjerne sådanne gentagelser .

Ulemper

Som med enhver form for kirurgi , risici er til stede for hofte subluksation kirurgi . Hvis forvredet hofte skyldes en skade ( især atletisk dem ) , er det sandsynligt, at vævs -og nerver kan være blevet beskadiget samt , og derfor i løbet af udbedring disse poster skader kan også opstå på andre nerver eller væv . Dette gælder især for kirurgiske procedurer gerne artroskopisk kirurgi , hvor små indsnit og instrumenter der anvendes i stedet for åben kirurgi .

Når du syr revet væv tilbage sammen --- eller reparation nerver --- nødvendigt at skære eller syning kan resultere i infektion eller voldsom blødning , som også kan være en ulempe for operation af en forvredet hofte . Hertil kommer , er der altid risiko for dødsfald som følge af en større operation , der kræver brug af bedøvelse .

Overvejelser

Hvis hofteluksation ikke er rettet hurtigt og med succes af manipulation , hvile eller kirurgi , Avaskulær kan forekomme . Dette er en tilstand, hvor nogle typer af knogle traumer ( forvridning eller fraktur ) har fundet sted, og blodkar blev også beskadiget , hvilket forhindrer næringsstoffer og ilt i at nå området --- dræbe knogle celler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------