Position: sygdoms > kræft >

fordelene ved lap band

  

Du skal bruge:
kendsgerningerne
. tålmodighed .
en stærk vilje .

Lap band kirurgi er en bariatriske procedure , der hjælper overvægtige patienter tabe ved at begrænse mængden af mad , de kan forbruge . Lap band kirurgi kræver seriøs overvejelse af risici og potentielle fordele . Operationen giver nogle patienter , som har været i stand til at tabe evnen til at reducere kalorier og tag pounds .

Sikkerhed


Lap band kirurgi er det sikreste form for fedmekirurgi til rådighed , ifølge New York University 's Langone Medical Center . Skødet band kirurgi er udført laparoscopically , så der er kun fem små snit er nødvendige for operationen . Lap band kirurgi heller ikke klippe eller involvere tarmene på alle , som forekommer i en gastrisk bypass operation .

nr. malabsorption af næringsstoffer


Gastric bypass patienter ikke kan optage næringsstofferne i maden på grund af den nye sti , at mad tager gennem fordøjelsessystemet . Lap band patienter får alle næring fra de fødevarer, de spiser . Læger anbefaler en multivitamin til hofteseler band patienterne for at sikre korrekt ernæring , men bruger et lavt kalorieindhold kost , i modsætning til gastric bypass patienter , der skal tage multivitaminer for resten af deres liv for at undgå fejlernæring .

Vendbar


Lap band kirurgi er helt reversibel , fordi det er en implanteret enhed og ikke en ændring i funktionen af fordøjelsessystemet . Andre bariatric operationer ændre fordøjelsessystemet og er ikke vendbare.

Justerbar

Implanterede med lap bandet er en enhed , der gør det muligt for lægen at justere båndet . Lægen udfører justeringer med en nål , sprøjtes ind i skødet bandet gennem maven . Foring af bandet ligner en ballon og læger justere ved at tilføje saltvand til bandet . Lægen skal justere bandet hver seks til otte uger, da vægten er gået tabt i løbet af det første år af operationen .

Fast Recovery

Den laparoskopisk kirurgi giver patienter at have en hurtigere helbredelse end med en gastrisk bypass . Patienter typisk kun nødt til at blive på hospitalet natten over og kan vende tilbage til arbejde inden for en uge efter operationen.

Vægttab

Den største fordel ved en lap band kirurgi er vægttab , at patienter oplever . Med engagement i kost og kirurgi , kan patienterne forbedre deres helbred og undgå mange af de komplikationer af fedme . Ifølge University of North Texas Health Science Center , forbedrer vægttab type II diabetes , astma , forhøjet blodtryk , søvnapnø , GERD og depression . Selvtillid og selvværd forbedre , så godt, med vægttab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------