Position: sygdoms > kræft >

galdeblæren fjernes med kuppel nedteknikken

  

Hvis du står muligheden for operation for at fjerne dine galdeblæren , kendt i medicinske kredse som en kolecystektomi , vil du uden tvivl blive glad for at vide , at laparoskopisk kirurgiske teknikker har lavet opsving fra denne operation langt mindre udfordrende end det plejede at være . Og en yderligere forfining af laparoskopisk kolecystektomi-kuplen ned teknik-har medvirket til at reducere indirekte skader på galdegang , at tidligere laparoskopisk procedurer ofte forårsaget

Du skal bruge:
kendsgerningerne
. . tålmodighed .
en stærk vilje .
 

Hvorfor har du brug for Kirurgi


Hvis din læge har anbefalet en kolecystektomi , du sandsynligvis lider af galdeblæren sygdom, også kendt som betændelse i galdeblæren, eller galdesten , kendt som cholelithiasis , ifølge University of Illinois Medical Center . Disse er fælles lidelser , hvilket gør galdeblære fjernelse en af de mest udførte kirurgiske procedurer i USA .

Dome nedteknikken


Hvad adskiller dome down tilgang fra andre former for laparoskopisk kolecystektomi ? Selv om alle laparoskopiske indgreb er minimalt invasiv former for kirurgi , kuplen down tilgang vender trin for fjernelse af den betændte galdeblære , begyndelsen dissektion på kuplen , eller fundus , ifølge et dokument fra kirurger J. Stephen Scott og Roger A. de la Torre . Tidligere laparoskopisk teknik begyndte dissektion ved foden af galdeblæren , nær trekanten Calot , en afvigelse fra den traditionelle fremgangsmåde, der anvendes i åben kirurgi , som begyndte dissektion på kuplen . En af de uheldige bivirkninger af tidligere laparoskopisk teknik , ifølge Scott og de la Torre , var " en øget forekomst af skader på galde anatomi ", ses oftest som skader på galdegang .

skandinavisk undersøgelse


Hvis du undrer dig over hvor godt proceduren virker , en skandinavisk undersøgelse giver nogle værdifulde indsigter . Undersøgelsen, foretaget af kirurger Jacob Rosenberg og T. Leinskold og offentliggøres i en 2004 udgave af Scandinavian Journal of Surgery , undersøgte effektiviteten af kuplen ned teknikken i kombination med laparosonic ( ved hjælp af lydbølger ) dissektion af galdeblæren . Undersøgelsen bestod af 20 patienter , som alle har gennemgået kuplen ned procedure . Medianalderen for patienter i studiegruppen var 50 , og median varigheden af deres kirurgiske procedurer var 35 minutter ( fra et lavpunkt på 20 til en høj på 60 minutter) .

Rosenberg og Leinskold rapporterer, at alle patienter " havde begivenhedsløs kliniske kurser uden komplikationer . " De fleste patienter blev udskrevet fra sygehuset senere på dagen for deres procedurer , selv om man blev holdt natten for at lette aftapningen fra det sted, hvor operationen . Kirurgerne påpeger , at selv om laparosonic dissektion teknikken er ikke noget nyt , det synes at være et ideelt valg " i tilfælde af akut betændelse og i fibrose eller sammentrækning af [ ] trekant Calot . "

2 4 5 7 8
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------