Position: sygdoms > kræft >

hjerteklap reparation øvelser derhjemme

  

Hvis du har haft kirurgi til at reparere eller erstatte et af dine hjerteklapper , vil du ønsker at være forsigtig , når genoptagelse fysisk aktivitet og motion derhjemme . Men , under vejledning af din læge , vil du være i stand til at udøve moderat og genoptage mange normale daglige aktiviteter . Forventer at tage 4 til 6 uger til fuldt ud at helbrede og begynde at føle normal følgende hjerteklap reparation operation

Øvelse


Det er gavnlig til at forblive aktiv efter hjerteklapoperation , men tager tingene langsomt . Nogle af de bedste måder at få motion , er simpelthen at deltage i almindelig husholdning aktiviteter . Flyt rundt ved at sætte bordet , afstøvning , eller folde vasketøj til at hjælpe dig løsne op og begynde at bruge musklerne . University of California School of hjerte- kirurgi siger gå på trapper er fint , men ikke umiddelbart efter operationen . Vær sikker på at holde gelænderet ved klatring trapper , og hvile hvis man føler nogen form for pres. Under vandreture er også fint , men start med korte afstande og derefter gradvist gøre dem længere . I første omgang, er det en god ide at bo tæt på hjemmet , hvis du begynder at føle sig utilpas . For eksempel , tage en tur rundt om blokken .

Overvejelser


Undgå motion eller aktiviteter, der kræver dine arme at ligge over skulderen i lange perioder . Undgå enhver aktivitet eller motion , der forårsager smerte eller trække på tværs af brystet , som nåede tilbage . Løfte vægte er ikke tilrådeligt øvelse , som anbefalinger er at undgå at løfte mere end 5 til 7 pounds i ca 3 måneder efter operationen . Space dine aktiviteter og giver mulighed for hvileperioder . Undgå træthed og få nok søvn er meget vigtige faktorer følgende hjerteklap reparation kirurgi .

9 0 1
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------