Position: sygdoms > kræft >

hofte resurfacing restitutionstid

   Hip resurfacing er et alternativ til hofte og erstatter ikke bolden af hoften . Den beskadigede del af hoften er omformet , så udjævnet med en protese lavet af metal . Retablering fra denne procedure normalt tager fra seks uger til tre måneder

Hospital


Efter operationen vil du blive taget ind. en opvågningsstuen til observation . Du vil blive overvåget for dit blodtryk , kropstemperatur , puls og åndedræt . Sygeplejersken vil fokusere på din omsætning, og sørg for , at du vedligeholder følsomhed i dine ben og fødder . Du skal være overført til et værelse , når du er stabile .

Smerter


Det er normalt at have nogle smerter efter en operation . Du vil højst sandsynligt blive givet smertestillende medicin . Smerter skal stilne i ugerne efter hofte resurfacing operation . Du bør tale med din læge omgående, hvis du føler dig usikker , har en konstant smerte eller pres , eller er ude af stand til at bære vægten .

Rehab


Du vil sandsynligvis bruge en stok eller krykker for cirka seks uger efter operationen . Det er vigtigt at undgå at bøje hofte eller talje i rehabiliteringen periode . En fysioterapeut vil arbejde sammen med dig , mens du stadig er på hospitalet for at hjælpe dig med at lære at kravle trapper og komme ind og ud af en seng , stol og bil med din midlertidigt begrænset mobilitet . Det er vigtigt at lære at gøre disse daglige aktiviteter for at reducere muligheden for skade på hoften . Du vil også nødt til at engagere sig i fysisk terapi for at genvinde din styrke og mobilitet .

Tips

Iført TED ( tromboemboliske afskrækkende ) slange kan hjælpe med at mindske hævelse og forebygge blodpropper . Fortsæt udøvelsen program, du har lært på hospitalet og gå regelmæssigt til at forbedre din styrke .

Advarsel

Undgå stor effekt aktiviteter som at løbe eller hoppe for at hjælpe dine knogler heler . Husk , at den nyligt implanterede metal stykke kan mislykkes , pause eller løsne .

Tidsramme

Ifølge University of Wisconsin Hospital , hip resurfacing opsving tager normalt mellem seks uger og tre måneder, men rehabilitering er nødvendigt at fremme nyttiggørelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------