Position: sygdoms > kræft >

hvad er en delvis skulder udskiftning ?

   Betingelser som gigt producere smerter i leddene i kroppen. Skulderen er en fælles , som kan blive påvirket af denne type tilstand. En delvis skulder udskiftning kan betragtes som et alternativ til en total skulder udskiftning

Identifikation


En delvis skulder udskiftning består af udelukkende at udskifte bolden i skulderleddet . Dette fjerner behovet for en plastic -stik, kræver fjernelse af mindre knogler og har en mindre snit end en total skulder udskiftning .

Fordele


Fordelene ved denne type kirurgi er en mindre operation involveret , så restitutionstid er kortere end med en traditionel total skulder udskiftning . Det betyder mindre smerte og en tilbagevenden til normale aktiviteter hurtigere .

Årsager


En delvis skulder udskiftning kan være nødvendig , hvis patienten lider af gigt eller har lidt en traumatisk skade på skulderen . Dem, der spiller sport såsom tennis kan placere en stor slitage på skulderleddet . Overforbrug skader kan forårsage slidgigt til at udvikle sig over tid.

Potentielle

Et procedure, der anvendes under en delvis skulder udskiftning er en delvis erstatning med væv regenerering . Kirurgen dukker fælles i skulderen , som erstatter de slidte brusk med nye materialer , der fremmer helbredelse i leddet.

Effects

Den indtægtsordre tid med en delvis skulder udskiftning er meget kortere end med en samlet skulder udskiftning . Operationen skal give en smerte-fri vifte af bevægelse , og de fleste mennesker tilbage til deres tidligere aktivitetsniveau inden for ni måneder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------