Position: sygdoms > kræft >

hvad er fordelene ved laser parodontal kirurgi ?

   Parodontale sygdom er den tekniske betegnelse gives på betingelse af tyggegummi tandkødsbetændelse . Denne betingelse kan blive behandlet i en række forskellige måder , med laserbehandling er den nyeste behandlingsmetoden

Du skal bruge: .
Sterile bandager eller dressing

Peridontal Sygdom


paradentose er en betændelse i tandkødet som følge af de langsigtede virkninger af plak indlån , hvilket ofte resulterer i blødende gummer , tilbud gummer , hævede gummer , sår i munden , og misfarvning af tandkødet .

Laser parodontal kirurgi som en Adjungeret


De fleste tandlæger bruger i øjeblikket laser parodontal kirurgi som et supplement til andre metoder , hvilket betyder at de bruger laser-behandling som supplement til mere traditionelle behandling planer .

Smerter


Der er nogle undersøgelser , der tyder på, at laser parodontal kirurgi , når det gøres korrekt, kan resultere i hurtigere genopretning tid , mindre blødning i tandkødet , og færre smerter generelt sammenlignet med de traditionelle behandlingsmetoder .

Dygtighed af tandlæge

Den øgede fordele af laser parodontal kirurgi afhænger den kompetence, som tandlæge . Når de udføres af en kvalificeret professionel , kan fordelene ved parodontal kirurgi være betydeligt større end de traditionelle metoder .

Wavelengths

Der er megen debat over hvilken bølgelængder parodontale laser bør anvendes til optimering af succes i parodontal kirurgi . Dette fører til en stor varians i de resultater, de parodontal kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------