Position: sygdoms > kræft >

hvad man skal spørge om inkontinens operation

   Inkontinens er et begreb, der anvendes til at beskrive den manglende evne til at styre den normale processer vandladning eller afføring . Der er flere valgmuligheder til at behandle både urin og fækal inkontinens , herunder medicin og fysisk og adfærdsmæssige terapi . I nogle tilfælde kan læger anbefale operation som en inkontinens behandling . Forud for en sådan procedure , skal patienten have en klar forståelse af årsagerne til kirurgi , samt de kirurgiske anvendte metoder og deres sandsynlighed for succes

Spørgsmål vedrørende behovet for kirurgi


Den første ting du måske ønsker at spørge din læge er hans særlige grund til at anbefale operation . Med det væld af ikke-kirurgiske behandlinger til rådighed , er det muligt end en mindre invasiv metode kan have en betydelig hjælpe din inkontinens symptomer . Ifølge Mayo Clinic , bør kirurgi for urininkontinens generelt tages i betragtning ved mere konservative behandlinger har fejlet. Kirurgi kan være nødvendig for at løse fækal inkontinens , når visse underliggende betingelser er til stede, heriblandt rektalprolaps eller anal sphincter skader i kølvandet på fødslen .

spørgsmål om potentielle Procedurer


Når behovet for kirurgi er etableret , så spørg din læge og kirurg , hvad behandlingsmuligheder er tilgængelige for netop din tilstand . I tilfælde af urininkontinens , omfatter fælles muligheder implantation af en kunstig urin lukkemuskel , slynge procedurer , der skaber en hængekøje-lignende struktur til at holde din blære og urinrør i en bedre position , og en procedure kaldet blærehalsen suspension . Fælles kirurgiske muligheder for fækal inkontinens omfatter anal sphincter reparation , implantation af en kunstig lukkemuskel , transplantation af en muskel til at styrke din lukkemuskel , og procedurer til at reparere endetarmen prolapses eller hæmorider . I ekstreme tilfælde kan din fækal inkontinens løses med kirurgi for at omstille afføring til en ekstern holdeanordning kaldet en kolostomi taske . Sørg for at du forstår , hvorfor din læge og kirurg anbefaler en bestemt procedure , så spørg ham om at forklare , at proceduren i større detalje.

Spørgsmål Om Forberedelse til Kirurgi


Når en procedure er valgt , så spørg din kirurg , hvilke forberedelser , du har brug at gøre forud for operationen . Potentielle trin her kan omfatte rapportering brug af visse lægemidler , midlertidig standsning af medicin , der kan interferere med kirurgisk behandling , og midlertidig fastende at undgå tilstedeværelsen af fecal spørgsmål i din kolon eller rektum under fækal inkontinens operation . Du vil også ønsker at vide, hvor længe operationen vil tage , og hvilke forberedelser du bør gøre for rejse og for enhver hospitalsophold .

spørgsmål om din Kirurgi og Recovery

Spørg din kirurg , hvad de kan forvente under selve operationen , samt under post-operative bedring. Potentielle diskussionspunkter her omfatter anæstesi brug , kirurgisk ubehag og hvad de kan forvente , når du vågner efter din procedure . Du vil også ønsker at spørge din læge , hvor meget smerte kan forvente efter operationen , og hvordan denne smerte vil blive behandlet .

Endelig , så spørg din læge , hvad de kan forvente på lang sigt fra din procedure . Potentielle emner her omfatter de fordele for kirurgi , chancerne for bivirkninger eller komplikationer , og hvorvidt operationen kan have en negativ indflydelse på din livskvalitet . Du vil også gerne vide , om virkningerne af din procedure er permanente , eller om andre opfølgningsprocedurer kan være nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------