Position: sygdoms > kræft >

hvordan filen for handicap efter knæoperationer

  

Indgivelse af handicap er en nødvendig , men ofte uvelkomne skridt efter mange kirurgiske indgreb , herunder knæoperationer . Når knæoperationer forlader du efterfølgende i stand til at udføre dit job som krævet i tilbagebetalingsperioden, vil du have mulighed for at indsamle ydelser fra Social Security kontor . Der er forskellige ruter, som kan bruges til at indgive handicap , så vælg den, der passer til dine særlige behov bedst
1 <. br >
Kald Social Security kontoret for at give dem din ansøgning informationer og planlægge et handicap samtale skal finde sted enten over telefonen eller personligt . Forstå at Social Security handicap kun vil udbetale ydelser til personer, som fortsat forventes at være handicappet i en periode på et år eller mere . Vær forberedt på at fremlægge lægelig dokumentation for, at dette er tilfældet på tidspunktet for din planlagte interview .
2 .
Ansøg online for handicappede , når du er ude af stand eller uvillige til at fuldføre processen over telefonen . Gå til Social Security side på www. ssa. gov og klik åh det link der hedder "Apply for Invaliditetsydelser " at udfylde din ansøgning . Efter din afslutningen af processen , kan du ringe eller e-mail kontoret for at sikre , at alle dine materialer blev modtaget.

3 .
Udfyld dit interview , som viser, at du er sandsynligvis vil blive deaktiveret for et år eller mere , sammen med at give dokumentation af dit arbejde historie for at bevise du møder både "den seneste arbejde " og " varigheden af arbejde " test , to tests , der afgør , om du er berettiget til ydelser . Det nylige arbejde Testen vil vurdere, om du har arbejdet nok i perioden op til dit handicap , mens varigheden af arbejdet test vil afgøre , om du har været ansat en sådan samlet beløb af tid i hele dit liv til at kvalificere sig til ydelser .
 

0 1 2 3 4
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------