Position: sygdoms > kræft >

hvordan man får højere med kirurgi

  Mennesker med nedsat højde på grund af ekstremitetsdeformiteter kan få deres lemmer forlænget , hvilket resulterer i mere højde . Andre mennesker, der er korte , herunder dem, der har dværgvækst , kan få højere med samme operation . Lægerne på Hospital for Special Surgery rapport at kunne forlænge benene på dværg patienter så meget som 12 inches . Proceduren er baseret på en teori kaldet distraktion osteogenesis , hvor knoglerne er tvunget til at vokse sig længere

Du skal bruge: . .
Fixator enhed


1
Bestem hvis du er en ordentlig kandidat . De ortopædiske Hospital for Special Surgery definerer kandidater som voksne eller børn , der har forskelle i benlængde , led-eller knogle deformiteter , misdannelser såsom korte lårben , fibular hemimelia ( en deformitet af den ydre knogle mellem ankel og knæ ) eller hemiatrophy ( atrofi på den ene side af kroppen ) . Andre kandidater er dem, der led traumer fra en ulykke såsom vækst plade frakturer eller en malunion , en defekt union af knoglefragmenter efter en fraktur . En knogle infektion kaldet osteomyelitis eller en svulst kan også påvirke knogler og højde . Og enten dværgvækst eller forfatningsmæssige korte statur ( folk i bunden femte percentil af normal højde ) også kvalificerer en person som en potentiel kandidat .

2 .
Forstå hvordan distraktion osteogenesis virker . Knogler er under konstant forandring og forskere har konstateret, at de falde, når komprimeret og øges, når strakte . Distraktion osteogenesis fungerer, når der er nyt knogledannelsen forårsaget af et træk pres, som trækkraft .
3 .
Limb-forlængelse procedurer kan variere en smule , afhængigt af patientens og den ortopædiske kirurger . Men typisk er det første skridt er at udføre en minimalt invasiv procedure, der kaldes en osteotomi . Knoglen , der vil blive forlænget efter opskæring og en fixator anordningen er monteret rundt om benet med nåle eller ledninger . Dette trin kræver en en- eller to -dages ophold på hospitalet .
4 .

Efter en uge til 10 dage hjemme , patienten eller en vicevært begynder at forlænge processen ved at flytte en små hjul på fixator på bestemte tidspunkter hver dag. Det gradvist trækker knoglen fra hinanden , som regel med en hastighed på 1 mm pr dag eller én tomme per måned . Ben vil vokse inden for det hul .
5 .
Deltagelse i ordineret fysioterapi i løbet af denne forlængelse proces er nøglen , fordi det hjælper patienten ophold mobile og stærk .
6 .
Den fixator Enheden fjernes , når knoglen er vokset til en passende længde og anses moden . Efter enheden er fjernet, skal en patient bære et støbt i cirka én måned .

gode råd og advarsler


 • Limb forlængelse kræver omhyggelig rengøring omkring ledninger og stifter af fixator enhed hver dag .
 • Limb forlængelse for at få højere kommer med risici , herunder infektion , stivhed i den nærliggende leddene og muligheden for en under- eller over-korrektion af knogler længde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------