Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder en licenseret plastik kirurg

   Hvis du overvejer plastikkirurgi af enhver art , tager din tid på at vælge en læge til at udføre proceduren . Finde en licenseret plastik kirurg er nøglen til en sikker og vellykket operation , og selv om angste patienter kan synes, det okay at ignorere licens spørgsmål, det er det vigtigste element i kirurgi . Finde en licens , behørigt certificeret plastikkirurg øger sandsynligheden for, at dit vil være et sikkert og vellykket procedure
1
<. br > Vælg en læge, der er certificeret af American Board of Plastic Surgery . Dette er den eneste , der er anerkendt af American Board of Medical Specialties , hvilket betyder, at kirurgen har formel uddannelse i en plastikkirurgi residency program, der er akkrediteret ejendom . Gå til animalske biprodukter hjemmeside eller spørg din kirurg valg direkte , hvis hun er tilknyttet denne organisation .
2 .
Vælg en læge , der er medlem af American Society of Plastic Surgeons . Medlemmer af denne organisation er forpligtet til at have seks års kirurgisk uddannelse og tre års plastikkirurgi erfaring . De er certificeret af American Board of Plastic Surgery , give dem ekstra legitimationsoplysninger, attestere deres erfaringer på dette område. Bestyrelsens hjemmeside lister læger i dit område .

3 .
Bed om en henvisning fra din egen læge . Hvis du har indsnævret listen ned til et par kirurger , spørg din primære sundhedstjeneste læge om hver . I de fleste medicinske samfund , arbejde læger sammen og kan give indsigt om andre læger fra patienter og personlige iagttagelser . Dit primære læge kan være i stand til at foreslå en licenseret plastik kirurg associere der har erfaring i din type kirurgi .
4 .
Spørg din lokale hospital . Mange har licenseret plastikkirurger tilknyttet deres anlæg . Mens alle med en medicinsk licens kan udføre plastikkirurgi , vil bord-certificeret , licenseret plastik kirurger har hospitalet privilegier . Hvis din kirurg ikke har hospitalet privilegier til at udføre proceduren , finde en anden læge .
5 .

Interview potentiale læger . Quiz dem på deres licenser , certificeringer og erfaring . Vælg en plastikkirurg med stor erfaring i din form for kirurgi . Hvis de ikke allerede er på skærmen , bede om at se en fysisk kopi af deres uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger og certificering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------