Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan betale for din gastric bypass operation

  Gastric bypass operation er en operation normalt udføres for at hjælpe patienterne tabe sig. Det er forbeholdt patienter, der er sygeligt overvægtige , og patienterne kan forvente at miste omkring 70 % af deres overvægt efter operationen . Det kan være en livreddende operation for mange patienter , men det er desværre en meget kostbar procedure
1

Hvis du har en sygeforsikring , skal du starte ved at ringe til nummeret på dit kort for at finde ud af , om gastric bypass operation er dækket på din plan . Nogle planer dække det , og nogle gør ikke . Hvis det er dækket , bede dem om at sende dig deres kriterier skriftligt . Normalt skal du have et Body Mass Index ( BMI ) på 40 eller derover , medmindre du har overvægts-relaterede sygdomme som diabetes eller søvnapnø , i hvilket tilfælde du normalt nødt til at have et BMI på 35 eller derover. Der kan være andre kriterier , du skal opfylde , så godt.
to .
Hvis du ikke har en sygeforsikring , eller hvis gastrisk bypass operation ikke er dækket på din plan , skal du udforske andre muligheder . Overvej en medicinsk kreditkort , ligesom Care Kredit eller MedKey . Disse er kreditkort , som kun kan bruges til udgifter til lægebehandling. Hvis du har virkelig dårlig kredit , kan dette ikke være en mulighed for dig , men det er generelt forholdsvis nemt at få godkendt . Dog kan en gastric bypass koste $ 20. 000 eller mere , og du kan ikke få godkendt til det fulde beløb . Alligevel kunne en medicinsk kreditkort i det mindste hjælpe med bekostning . Tjek med kirurgen , du håber at kunne bruge til at finde ud af , om han eller hun accepterer medicinsk kreditkort og i så fald hvilke, fordi ikke alle kirurger vil acceptere alle kort . Sørg for at tage hensyn til renten på det medicinske kreditkort, du overvejer .

3 .
Du kan også betale din kirurg , og hospitalet med et almindeligt kreditkort , som Mastercard eller VISA . Hvis din kredit er god, kan du være i stand til at åbne et kreditkort -konto for at betale for din gastrisk bypass-operation , eller hvis du har et eksisterende kort, du vil kunne have den grænse hævet nok til at dække udgifterne til kirurgi hvis du ringer til banken og bede om en grænse stigning . Sørg for at tage hensyn til renten på dit Mastercard eller VISA hvis du overvejer denne mulighed .
4 .
Nogle overvægtige kirurger tilbyder betaling planer for patienter , der ikke har forsikring , men nogle gør ikke . Tøv ikke med at spørge din kirurg kontor , hvis betalingen planer er tilgængelige. Nogle hospitaler vil også give dig mulighed for at foretage betalinger over tid , men de fleste ønsker at der skal betales på forhånd , før du selv har din operation . Check med det hospital, hvor din kirurg arbejder for at finde ud af deres politikker .
5 .

Nogle overvægtige kirurger også tilbyder rabatter for patienter , der betaler kontant upfront . Spørg din kirurg kontor er sådanne rabatter tilbydes . Lejlighedsvis hospitaler tilbyder endda rabat hvis du betaler i kontanter upfront , så spørg der også.
6 .
Hvis du har problemer kommer op med pengene til din gastrisk bypass-operation , overveje at have kirurgi ud af landet . Mange mennesker uden sygesikring gå til steder som Mexico , Costa Rica , Brasilien , Indien , eller Belgien for kirurgi . En gastrisk bypass i Mexico normalt koster mindre end halvdelen af, hvad samme operation koster i USA , og det er inklusive flybillet . Under kirurgi i andre lande kan være en sikker og økonomisk overkommelig løsning , selvom du behøver at gøre din forskning og vælg din kirurg omhyggeligt .

gode råd og advarsler


 • Hvornår overvejer hvordan du vil betale for din gastrisk bypass operation , er det vigtigt at forstå, at du vil have udgifter ud over bare den kirurg honorar og hospitalet regningen . For eksempel vil narkoselægen regningen du separat . De fleste bariatric kirurger udføre en særlig form af x-ray dagen efter operationen for at kontrollere for eventuelle utætheder i korte linje , og radiologen vil regningen du separat . Disse specialister vil acceptere betaling med Mastercard eller VISA , men de kan eller kan ikke acceptere en medicinsk kreditkort .
 • Hvis du ikke har en sygeforsikring og planlægger at betale for din gastrisk bypass-operation dig selv, om du betaler kontant eller med kreditkort , være forberedt på muligheden for komplikationer . Mens en gastrisk bypass selv kan koste $ 20. 000, hvis noget går galt det kunne ende med at koste meget mere . Har en plan på plads for hvad du vil gøre , hvis du har komplikationer og står med meget højere udgifter til lægebehandling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------