Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan ændre formen på din næse

   Vores ansigt er det første, folk lægger mærke til om os , og når du har et problem med din næse , du føler dig selvbevidst og flov . Du bange for, at alle tænker det samme om din næse , og det gør dit selvværd lavere . Mange mennesker er ikke tilfredse med størrelsen og formen på deres næse og er på udkig efter måder at ændre det . Selvom vi er født med det , vi ikke nødvendigvis er nødt til at leve med det
1
brug. make- up . Make-up kan gøre underværker , når det handler om at ændre form og størrelse af din næse . At forkorte udseendet af næsen , blend en mørkere farve under næsen og op over spidsen . For at gøre din næse synes længere , skal du fremhæve over og under spidsen af næsen . For et bredere næse , skal du bruge en bred højdepunkt i midten af næsen og blend det godt med en lighter fundament . For at gøre din næse vises smallere , fremhæve sider af næsen og blend godt .
2 .
Prøv en ikke-kirurgisk næse job . Ofte kaldet 15- minutter næse job , injektion næsekorrektion er en non-invasiv procedure, når tilsatsmateriale er injiceret at udfylde depressioner , ændre vinklen på spidsen af næsen , glatte ud skarpe vinkler og forbedre den generelle form og størrelse af din næse . Virkningerne typisk vare et par år , før en touch-up er nødvendig . Omkostningerne varierer fra $ 800 til $ 1. 500 . I modsætning til en normal næse job , du i løbet af proceduren vil være i stand til at se på dig selv i et spejl og kontrol af resultaterne .

3 .
Bær en næse indsætte . En næse Indsatsen er en relativt billig produkt , der ændrer formen på næsen , når slidte. Det er sat ind i næsen og forsigtigt skubber ud spidsen . Resultaterne er begrænset, men virkningen er øjeblikkelig og fuldstændig reversible .
4 .
underkastes næsekorrektion , eller en kirurgisk procedure , der kan drastisk ændre form og størrelse af din næse . Rhinoplasty er permanent og ikke-reversible . Helingsprocessen er smertefuldt og langsomt . Konsultere din læge for at få flere oplysninger om dine muligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------