Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan få nok vitaminer efter duodenal switch operation

  Den duodenal switch er en form for vægttab kirurgi . Det er normalt forbeholdt meget overvægtige patienter . Det indebærer at fjerne en stor del af maven og derefter at omarrangere tyndtarmen , således at patienterne ikke absorbere alle de fedt og kalorier, de spiser. Naturligvis , det hjælper patienter tabe sig. Men den ændring af rækkefølgen på tyndtarmen årsagerne malabsorption af mange vigtige vitaminer og mineraler . Derfor duodenal switch patienter bliver nødt til at tage en række vitamin -og mineraltilskud for resten af deres liv .

Du skal bruge:
multivitamintilskud
. calciumcitrat supplement .
jerntilskud .
vitamin A.

D-vitamin
vitamin K.
yderligere tillæg , som er anvist af din lab test .


1 .

Tag en multivitamin , der giver 200 % af den anbefalede daglige tilførsel af de fleste vitaminer og mineraler . Med de fleste mærker , ville det betyde, at to doser dagligt , men du bør læse etiketten på alle multivitamin du overvejer at bruge til at sikre, at det vil give dig nok af , hvad du har brug for. Nogle mærker af multivitaminer er lav på visse næringsstoffer , som biotin eller selen .
2 .
Overvej at bruge flydende eller tyggetabletter vitaminer . Disse er anbefalet af mange læger og diætist , der mener , at de vil blive absorberet bedre end kapsler eller tabletter , som du sluger .
3 .
Tag ikke børn vitaminer . Børns vitaminer vil ikke indeholde 200 % af de fleste næringsstoffer , og vil ikke være hensigtsmæssige duodenal switch patienter . Brug ikke klæbrige vitaminer , enten fordi de er som regel lav på mange vigtige næringsstoffer og indeholder normalt ikke zink , kobber eller selen .

4
Take 1800-. 2400 mg calcium per dag . American Society for Metaboliske og fedmekirurgi anbefaler calciumcitrat i modsætning til calciumcarbonat , fordi det vil blive absorberet bedre i tolvfingertarmen switch patienter . Folk kan kun optage omkring 500-600 mg calcium ad gangen , så opdele din daglige calcium i tre eller fire separate doser , og tage dem mindst to timers interval
5
Take. en jerntilskud . Den ASMBS anbefaler 18 til 27 mg jern , medmindre din labs angive, at du har brug for noget andet end det. Der er flere forskellige typer af jern , men carbonyl jern er mindre tilbøjelige til at forårsage gastriske oprevet og forstoppelse , som er fælles problemer , der opstår , når folk tager jerntilskud . Jern bør tages mindst to timer væk fra enhver calcium , fordi calcium påvirker optagelsen af jern .
6 .
Vær ekstra vitamin A. ASMBS anbefaler 10. 000 IE vitamin A ud til hvad der er i multivitamin (som bør give en anden 10. 000 IE A-vitamin) .
7 .
Vær ekstra D-vitaminDen ASMBS anbefaler 2000 IE D-vitamin ud over hvad der er i multivitamin ( som bør give den mindst 400 IE D-vitamin ) .
8 .
Vær ekstra vitamin K. ASMBS anbefaler 300 mcg vitamin K dagligt i tillæg til hvad der er i multivitamin .
9 .
Find ud af , om du har brug for yderligere vitamin E. Nogle tolvfingertarmen skifte patienter har behov for yderligere vitamin E , og alle duodenal switch patienter bør har deres blod testet regelmæssigt for at se, om dette er tilfældet .

gode råd og advarsler


 • Ulcus skifte patienter bør have regelmæssige blodprøver for at kontrollere deres niveauer i en stor række vitale vitaminer og mineraler , herunder vitamin A , vitamin D , vitamin E , vitamin K , thiamin , calcium , jern , zink , selen og kobber . Dette er på ingen måde en samlet liste over de lab test duodenale skifte patienter kræver . Daglige vitamin -og mineraltilskud bør justeres i overensstemmelse hermed , baseret på resultaterne af laboratorieprøver . Duodenal switch patienter skal arbejde tæt sammen med en bariatriske kirurg og en registreret diætist for at sikre, at de får de næringsstoffer de har brug for .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------